FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

uvex suxxeed glamour hjälm

Produkt-ID: 991043

kr 3.080,00
kr 4.890,00
(Priset inkluderar moms)
uvex suxxeed glamour hjälm
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
uvex suxxeed glamour hjälm
kr 3.080,00
kr 4.890,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
uvex suxxeed glamour hjälm
kr 3.080,00
kr 4.890,00
uvex suxxeed glamour hjälm
Beskrivning

Beskrivning

Hjälm med hardshell-teknik.
SKYDD: standard VG1 01.040 2014-12.
PASSNING: 2 skalstorlekar, 3D IAS, monomatic,R-FAS band.
BEKVÄMLIGHET: Swarowski-detaljer, band i syntetiskt läder av hög kvalitet, utmärkt ventilation, lämplig för glasögonbärare.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hjälm för avdelaren; D
0 Gillar

Stor och snygg ridhjälm som ser bra ut på tävlingsbanan: D Glittrar i solen och är perfekt för avdelaren som älskar bling;) Bra passform och mycket justerbar, bra luftig och ser inte bra ut på huvudet :) Bästa hjälm jag har haft, men tyvärr styvt pris: /

Storlek: Normal
Mycket trevlig hjälm
1 Gillar

Visuellt ser en mycket framgångsrik design, utförande och material elegant ut. Den enda kritiken är justeringen med justeringshjulet eller fixeringen. Om hjälmen är justerad så att den inte vinglar, skjuter ratten obehagligt i nacken. Här måste du prova ett tag tills det passar.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.