Köp prisvärda ridjackor för dam online nu | horze.se
Allt för flugsäsongen
Upptäck vår anti-flug kollektion från Horze
Ridjackor & kappor dam

Ridjackor & kappor dam

Trendiga och funktionella ridjackor som ger dig lite extra elegans när du rider.  Välj mellan varma, lätta, vattentäta, färgglada och med reflex. Ridjackor som passar alla smaker och stilar.

100 artiklar

Vanliga frågor om Jackor & Kappor

Först och främst är teoretiskt sett alla jackor som ger dig tillräckligt med rörelsefrihet och som är slitstarka är lämpliga för ridning. Det är ändå vettigt att köpa en speciell ridjacka. Oavsett om den är avsedd för sommar eller vinter ska den vara vindtät, andningsbar och vattenavvisande. Vattentäta ridjackor är förstås ännu bättre, även om de vanligtvis är lite dyrare. Det är också smart att ha justeringsmöjligheter, t.ex. en dragsko i midjan eller en luva som kan tas av eller dras in i kragen. En ridjacka kan aldrig ha för många fickor. Den bör i alla fall ha minst en innerficka och en ytterficka med knäppning. Om jackan är lite längre är en tvåvägsdragkedja eller rid-sprund mycket praktiskt.

En ridkappa är alltid en bra investering om du vill vara ute med din häst även i dåligt väder. Då kommer ridkappa inte bara att vara till nytta när du rider, utan också när du tränar på marken, longerar eller går en promenad med hästen. Eftersom ridkappan är längre än en ridjacka skyddar den en större del av kroppen mot väder och vind. Det är en stor skillnad, särskilt när du vistas utomhus under långa perioder. Om det är en lång kappan är har den inte bara en tvåvägsdragkedja, utan ofta även benöglor på insidan av kappan. Det innebär att du kan vara riktigt bekväm på hästen och att du är skyddad mot väder och vind från topp till tå. Detta är naturligtvis särskilt viktigt på vintern.

Köp Ridjackor & kappor dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Ridjackor & kappor dam på horze.se nu!

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning