Spara upp till 50 % på massor av produkter
Ridkläder & ridutrustning

Ridkläder & ridutrustning

Ridkläder visar vem du är och våra eleganta alternativ gör att du kan klä dig i stil. I vårt stora sortiment kan du hitta allt du behöver med snygg design, komfort och säkerhet utan kompromiss.

2437 artiklar
Relevanta artiklar:
10 tips för vinterridning
09. januari 09. januari 2020 / Guide / 3 Minuter
10 tips för vinterridning
Läs mer
Tips för att rida i värmen under högsommaren
11. maj 11. maj 2020 / Guide / 2 Minuter
Tips för att rida i värmen under högsommaren
Läs mer
Köp Ridkläder & ridutrustning från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Ridkläder för den modemedvetna ryttaren i många olika designer och för alla stilar.

Du kan visa din stil och smak med hjälp av dina ridkläder. Valmöjligheterna hos Horze är ändlösa. Färgerna är designade för att kunna matchas med din hästutrustning från Horze som schabrak och hästtäcken. Ridkläderna är sofistikerade och snygga, och skapade av högkvalitativa material och skräddarsydda designer. Textilerna är slitstarka med andasfunktion, och ser fortfarande fantastiska ut efter många tvättar. De fräscha mönstren och trendiga designerna fångar allas blickar och riktar strålkastarljuset på dig.

Ridkläder visar din stil med elegant design för tävling och fritid.

En välsorterad kollektion av ridkläder är ett måste för hästälskaren. Ridbyxor från Horze-kollektionen finns i alla möjliga stilar helskodda, knäskodda eller oskodda. Herrridbyxor har en rymligare passform med många snygga detaljer. Damvarianterna inkluderar både bling och kristaller och många olika färger och tillräckligt med detaljer för att skilja sig från mängden. Toppar för tävling eller fritid är tillverkade av textiler med andasfunktion för sval komfort. Välj även jackor & kappor eller västar som passar för både ridning och på stan. Möjligheterna att uttrycka din egen stil och trendmedvetenhet är ändlösa och får dig att se fantastisk ut, oavsett vilken smak du har. Välj ridutrustning för sommaren eller vintern, eller ge din vardagslook en touch av ridsport. Klassiska stilar för tävling eller trendiga ridkläder för ridturen är endast några av valmöjligheterna. Alla Horze produkter är unikt designade i hög kvalitet för en optimal ridupplevelse för dig och din häst.