Kontrollera leveransstatus för din order här
Varm design för kalla dagar
Ridoverall dam

Ridoverall dam

Ridoveraller erbjuder dig skydd mot väder och vind och håller dig behagligt varm i de kallaste temperaturer.
4 artiklar

Köp Ridoverall dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Praktiska ridoveraller

Med en ridoverall från Horze kan hålla dig bekvämt varmt när du rider under vintern. En bra investering för alla de ryttare som vill träna utomhus på vintern och som inte vill ta oönskade avbrott från ridningen på grund av det kalla vädret.

Förutom sina värmande egenskaper ger en ridoverall dig också skydd mot regn och vind . Yttermaterialet och innerfodret är valda på ett sådant sätt att du håller dig varm utan att svettas för mycket. Ridoverallens luva ger ytterligare skydd och i de många fickorna kan du ta med dig allt du behöver, inklusive din mobiltelefon, för att ta fantastiska bilder av ett snöigt vinterlandskap på vägen. Overallen, som är utformad för ridning, ger dig också tillräckligt med rörelsefrihet, så att du inte är begränsad under dina ridturer på vintern. Prova en av våra superfunktionella ridoveraller och håll dig bekvämt varm och smidig i vinter.

En ridoverall är särskilt användbar på vintern, den håller dig du är skyddad från topp till tå från väder och vind när du rider och är lätt at ta på över din vanliga ridutrustning. Det finns dock några saker du bör tänka på när du köper en overall för ridning. Rid overaller erbjuds endast i standardstorlekarna L, M, etc. Du kan behöva leta runt lite grann tills du hittar en riktigt passande overall. Den får inte heller vara för tjock. Du vill trots allt kunna röra dig lätt i overallen när du rider. Självklart ska materialet i overallen vara andningsbart så att du verkligen känner dig bekväm när du har på dig den. Kolla också om den är vind och vattenavvisande så du lätt kan hålla värmen in vinterrusket.