Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu
-30%

Cavallo Grand Prix Plus stövel

Produkt-ID: 39136

kr 3.163,30
kr 4.519,00
(Priset inkluderar moms)
Cavallo Grand Prix Plus stövel
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Cavallo Grand Prix Plus stövel
kr 3.163,30
kr 4.519,00
Cavallo Grand Prix Plus stövel
Beskrivning

Beskrivning

Till skillnad från Grand Prix är Grand Prix Plus även smal runt vristen och har en lång dragkedja fram. Dessutom är denna stövel även försedd med tryckknapp, en flexibel, halkfri och stötdämpande sula och styv bakrem. Ovanläder: fullnarvläder.


Teknisk beskrivning:


Storlekar listas enligt leverantörernas UK-storleksmått. Kontrollera storleksguiden för konvertering till EU-storlek.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Great!
2 Gillar

Jag älskar min! Jag har haft otroligt få blåsor under "fiskesäsongen" och de är bara super bra! <3

Super!
0 Gillar

Är supernöjd med mina stövlar! Snygga, lagom mkt böj upptill och slitstarka. Dragkedjan funkar jättebra och har aldrig krånglat. Första veckan var de lite stela, men inte så att det gjorde ont. Kan varmt rekommendera dessa stövlar.

för dyrt
0 Gillar

För dessa pengar har du samma kalvskinn på andra märken. För samma slags ko läder betalar du mindre med andra märken. Kort sagt: för mycket pengar för jämförbara stövlar. afrader

0 Gillar

Dragkedja håller dåligt. båda dragkedjorna på mina stövlar har gått sönder inom 6 månader trots att de alltid har smörjts och aldrig tvingats blixtlösa. det är dålig kvalitet trots att dragkedjan kostar 1000 mer än samma bagage utan dragkedja

Pålitlig bagageutrymme på en styv bas
0 Gillar

Stövlarnas fotled stöds väl i sidled, men ger vristen en mycket vertikal förlängning. Efter ett par veckor mjuknar den ursprungligen något styva huden och sitter bra mot benet. Samtidigt ökar kalvens grepp på hästens flank tydligt. Skonets häl är så hård och trasslig att den verkar vara lika trovärdig som en mjuk spår. Som en liten nackdel, lite för liten för storleken. Långa ben och tjocka ben verkar vara tillgängliga för stora ben och tjocka ben.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.