Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Horze Camden stövel

Produkt-ID: 39017

kr 2.391,20
kr 2.989,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Camden stövel
Beskrivning

Beskrivning

Horze Supreme Camden stövlar är ett utmärkt val av läderridstövlar. De har blixtlås bak och utmärkt passform för en skräddarsydd look och känsla.


Högkvalitativa ridstövlar av supermjukt läder, tillverkade i Europa De har en utsida av nappa med läderfodrad vad och mocka på insidan av benet. En utmärkt passform vid vaden är resultatet av resår längs det böjda skaftet. Opti-blixtlåset bak och sporrhållaren i gummi är fina detaljer. Fotryggen är av extra mjukt läder för att lättare kunna böja foten i rätt stigbygelposition. Gummisulan är glidsäker och ger ett utmärkt grepp i stigbygeln. Fodret inkluderar en Thermy-Tex formula för antibakteriella egenskaper och skydd mot dålig lukt. Dessa läderstövlar ger komfort och elegans.


Egenskaper:


  • Högkvalitativa läderridstövlar
  • Tillverkade i Europa
  • YKK-blixtlås bak
  • Sporrhållare i gummi
  • Resår bak för skräddarsydd look
  • Fot i mjukt läder minskar kraftigt tiden det tar att gå in stövlarna
  • Glidsäkra gummisulor med extra grepp
  • Thermy-Tex sula för antibakteriella egenskaper och skydd mot dålig lukt

Teknisk beskrivning:


100% läder.


Tvättråd:


Torka med en ren fuktig svamp efter varje användning för att ta bort svett och smuts. Torka av med en mjuk, ren handduk.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket smala stövlar
7 Gillar

Jag beställde bredpassningen eftersom jag vanligtvis är mellan normal och bred montering men de var ingenstans nära mina kalvar. Fotstorleken var fin och verkade riktig i storlek men jag föreslår om du inte har mycket smala kalvar att dessa stövlar inte är åt dig.

Se bra ut - Storleken är dålig!
2 Gillar

Beställda vidpassade var dock produkten alltför smal runt kalvar - hästkörare utvecklar starka kalvmuskler och så alltid måste detta återspeglas i produkten - Inte glad att returadressen är direkt till Nederländerna och så har kostat mig £ 30,00 att återvända.

Hoppstövel
1 Gillar

Vardagssnygg, bekväm och följsam "hoppstövel" som sitter bra . Töjer sig något i skaftet och är ganska rymlig i foten.

Fina stövlar
1 Gillar

Vackert tillverkade stövlar, bra passform, även för mycket smala kalvar (storlek 40). Vid det första försöket att stänga blixtlåset fastnade det i hans byxor, men stängdes sedan lätt. Köpte över en söndagsavtal, så i priskategorin helt topp.

Camden höga stövlar
1 Gillar

Stövlarna är vackra. De passar bra och har en fin rymlig fot. Jag brukar ha storlek 7, men för den här stövlan var jag tvungen att beställa en 7,5 och de passade mig bra. Det enda problemet jag ser med paret som jag fick är att den vänstra bagage var sydd krokig. Mocka panelen kommer runt framsidan av bagagerummet lite mer än den högra bagagerummet. Jag skulle återlämna dem för utbyte, men jag fick höra att dessa stövlar är slut och att de inte vet när eller om de kommer att vara i lager igen. Så jag planerar att behålla dem eftersom de är väldigt funktionella och bekväma stövlar för mina behov och jag kan inte hitta höga BROWN-stövlar som är sportiga ut som dessa i denna prisklass!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.