Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Horze gummiridstövlar, dammodell

Produkt-ID: 38054

kr 399,20
kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze gummiridstövlar, dammodell
kr 399,20
kr 499,00
Horze stövelväska
kr 289,00
Horze gummiridstövlar, dammodell
Beskrivning

Beskrivning

Nya gummiridstövlar i läderlook som är idealiska för ridning.


Nya och förbättrade gummiridstövlar, som är vattentäta, dammodell. De är mycket flexibla och kan bäras i temperaturförhållanden ner till -40°C utan att spricka. Prestationsförbättrat foder som absorberar fukt för ökad komfort. Ridstöveln har halkfri sula som ger ett överlägset grepp och sporrhållare för bekvämlighet. Dessa stövlar är perfekta för både mockning i stallet eller uteritt i regnväder.


Egenskaper:


  • Gummiridstövlar för dam med genuin läderlook.
  • Felxibelt skaft och fotled som inte spricker.
  • Fukttransporterande foder för god komfort
  • 100 % vattentäta
  • Robust, halksäker sula

Teknisk beskrivning:


Material: 100 % vattentätt tåligt gummi.


Tvättråd:


Torka med en ren fuktig svamp efter varje användning för att ta bort svett och smuts. Torka av med en mjuk, ren handduk.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stora stövlar!
5 Gillar

Jag köpte exakt samma stövlar i början av 2009 och kör fortfarande i dem. Foten i dem är väl fixerad i staplarna. Du kan åka i dem när som helst på året. Jag är väldigt nöjd!

Bra ridkängor!
4 Gillar

Dessa ridstövlar är fantastiska! När du bär dessa kan du verkligen rida med stil! Och när du går med dem i stallen! De tål tuffa tak och är varma.

Stora stövlar
1 Gillar

Perfekt för senhöst och tidig vår. Varm, vacker, bekväm och praktisk. Det kan användas inte bara för stall utan också för vardagens lantliga vardag. Den enda varningen för nybörjare: stövlarna är små på toppen, men i foten passar de mig perfekt, även med isolerade strumpor. Tack till "Horze" för den utmärkta servicekvaliteten!

Bra start
0 Gillar

Jag fick fel storlek men lyckligt passade bra. Eftersom jag givin en storlek mindre och ändå passar bra skulle jag rekommendera storleken. Bagaget är fortfarande en fin kvalitet och de är tjocka men ändå andas i varmt väder. Jag önskar att hälen var lite större och önskar att storleken var lättare att förstå eftersom jag hade lite problem med storleken. Men totalt sett gillar jag bagageutrymmet och kommer att behålla dem ett tag.

Bra och billig vardagsstövel
0 Gillar

Bra och billig bagageutrymme för vardagligt bruk. Var medveten om att det är något smalt i axeln

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.