SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Rover Dressage stövlar

Produkt-ID: 39013

kr 839,20
kr 1.049,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze Rover Dressage stövlar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Rover Dressage stövlar
kr 839,20
kr 1.049,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Rover Dressage stövlar
kr 839,20
kr 1.049,00
Horze fotvärmande kuddar
kr 17,95
kr 19,95
Horze Rover Dressage stövlar
Beskrivning

Beskrivning

Välj dessa prisvärda och praktiska dressyrstövlar som ser ut som äkta läderridstövlar.


Dessa syntetiska läderstövlar är töjbara och lätta att gå in utan den stela känslan som andra syntetiska stövlar kan ha. Dessa stövlar är kanske billiga, men de känns som äkta läder och har fina detaljer som Spirit-logo och mjuk gummisula. Blixtlåset bak och skaftets mockaliknande insida är förstärkt med resår för ökad flexibilitet.


Egenskaper:


  • Dressyrstövlar i fuskläder
  • Spirit-logo på skaftets utsida
  • Mockaliknande insida för komfort
  • Blixtlås bak för enkel av- och påtagning
  • Finns med normalt eller brett skaft

Teknisk beskrivning:


Material: syntetiskt läder.


Tvättråd:


Torka med en ren fuktig svamp efter varje användning för att ta bort svett och smuts. Torka av med en mjuk, ren handduk. Polera med skovårdprodukter vid behov.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Älska dem
1 Gillar

Mycket bra ridstövlar, till ett otroligt bra pris. Vet inte att det här är konstläder, de är supermjuka. Hade inte gå in på dem alls. Tog på dem, red i 1,5 timmar för instruktören, och det kändes som om de skapades för mina fötter hela timmen. Den enda nackdelen var att knappen över dragkedjan bröt efter första användningen, men Horze ordnade mycket snabbt och smidigt. Så får 5 stjärnor från mig, trots trasig knapp.

Storlek: Normal
ridstövlar
0 Gillar

De är väldigt bra de första månaderna du har dem, jag var väldigt nöjd med mina. Naturligtvis fick jag dem till jul. Nu har jag haft dem i drygt 1/2 år, och mockan på insidan bärs nästan helt, det finns små sprickor i skinnet, även om man har tagit hand om dem och tagit väl hand om dem. Just nu är jag den lyckligaste att använda dem för hopp, eftersom jag har upplevt flera gånger i följd när jag kör dressyr, de glider ned eftersom det är mjukt läder, särskilt när du gör regn. Det är som om de har slutat glida ner, vet inte riktigt varför. Om jag inte rider med ridstrumpor, men till exempel. med ankelstrumpor glider de ner lika mycket som jag på hästen. Om jag har ridstrumpor på, glider de inte riktigt, men ändå ett par cm i dressyr när jag häller ner. Det beror inte på att jag hoppar upp och ner när jag gör nedskärningar, eftersom jag faktiskt sitter relativt stilla i nedgångar. Sammantaget bra ridkängor, men ganska snabbt slitna.

Storlek: Normal
Stort värde
0 Gillar

Billiga stövlar till ett mycket bra pris. Känns som äkta läder. Lite obekvämt att gå i, men underbart att åka i. Köp fler par när du är sliten.

Storlek: Normal
Mycket nedslående, dålig kvalitet
0 Gillar

Jag köpte dessa stövlar för över ett år sedan och har slitit dem väldigt lite, bara i tävling. De är bekväma men kvaliteten är dålig: mycket snabbt har stövlarna knäckt vid fotens veck. Jag rekommenderar inte den här artikeln och är mycket besviken.

Storlek: Normal
Blir för mjuka med tiden
1 Gillar

Har haft stövlarna i ett år och ridit ca en timme i veckan. Nu öppnar sig tryckknapparna och dragkedjan åker ner vid ridning. Stövlarna veckar sig också vid ridning.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.