Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Horze Rover Field ridstövlar

Produkt-ID: 39019

kr 989,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Rover Field ridstövlar
kr 989,00
Horze stövelväska
kr 289,00
Horze Rover Field ridstövlar
Beskrivning

Beskrivning

Välj dessa prisvärda och praktiska ridstövlar som ser ut som äkta läderridstövlar.


Syntetiska läderstövlar som dessa är töjbara och lätta att gå in utan den stela känslan som andra syntetiska stövlar kan ha. Dessa stövlar är kanske billiga, men de känns som äkta läder och har fina detaljer som Spirit-logo och mjuk gummisula. Snörningen på foten, blixtlåset bak och skaftets foder i fuskmocka är förstärkt med resår för ökad flexibilitet.


Egenskaper:


  • Stövlar i fuskläder
  • Spirit-logo på skaftets utsida
  • Fuskmocka invändigt för komfort
  • Blixtlås bak för enkel av- och påtagning
  • Töjbar snörning vid foten
  • Finns med normalt eller brett skaft

Teknisk beskrivning:


Material: syntetiskt läder.


Tvättråd:


Torka av med en ren fuktig svamp efter varje användning för att avlägsna svett och smuts. Torka med en mjuk, ren handduk. Polera med skovårdprodukter vid behov.


Genomsnittligt betyg
4.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra värde
13 Gillar

Älskar dessa stövlar, de är väldigt smarta och extremt mjuka, de kommer lite för högt på mig (5ft 4) men eftersom det är så smidigt kan jag komma undan med det. Snabba inte in i att bli bred, jag har något större kalvar och beställde den breda, men eftersom det härliga och smidiga känslan skulle det vanliga ha varit okej.

Topp för syntet!
13 Gillar

Jag gillar verkligen dessa stövlar, jag var ändå ovillig att köpa först eftersom de inte är läder men de är väldigt bra

du kommer inte ångra) utmärkta stövlar
8 Gillar

Stora stövlar !!! Inte bara det, de ser bara fantastiska ut på foten, så de är också otroligt bekväma att åka i. I allmänhet är jag mycket nöjd med köpet) och kvaliteten på Horze-produkter har aldrig väckt min tvivel)

mjuk
8 Gillar

Bästa tidsbiff jag har köpt innan jag hade cavallo för 3000 och de var så hårda och styva att det var hemskt lyckligtvis dessa är trevliga

Eloise
7 Gillar

Stövlarna är så bekväma och stöttande runt vristen, passformen som beskrivs, de är väldigt snäva och långa att börja med men lossnar lätt efter en åktur på grund av deras material. Lika bekväma som korta stövlar och chaps men mycket snyggare, kan inte fela dem eller den service jag har fått

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.