Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Mountain Horse Snowy River ridstövel

Produkt-ID: 304373

kr 4.090,00
(Priset inkluderar moms)
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Mountain Horse Snowy River ridstövel
Beskrivning

Beskrivning

Skönhet och allroundfunktion kombinerat i en vinterridstövel.


Egenskaper:


 • Slitstarkt fullnarvat läder upptill
 • Slitstark yta som blir snyggare ju mer den används, med andasfunktion
 • Varmt och mysigt fuskpälsfoder
 • Fuskpälsfoder som håller fötterna varma på kalla dagar
 • Vattentät fotdel
 • Håller fötterna torra i snöigt och regnigt väder
 • Vattentät konstruktion med en teknologi för celltätningscement kilteknik som håller fötterna torra upp till en tredjedel av skaftet
 • Inbyggt stålskaft för ökad stabilitet
 • Dold resår längs insidan av skaftet
 • Skyddshölje längs hela sidan av dragkedjan
 • Särskilda icke-smutssamlande slitbana med förbättrad kontakt med stigbygeln

Genomsnittligt betyg
3.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mountain Horse Snowy River
0 Gillar

Har nu haft stövlarna i ca. en och en halv månad och är väldigt nöjd med dem. Det tog lite tid att räkna ut hur man fäller extrainsatsen i hälen så att bagaget inte gnagger, men det är bra nu. (Det är därför de inte ger dem fem stjärnor i allmänhet.) Efter impregneringen är de superlätt att underhålla. En promenad under ljummet vatten efter en tur och de ser ut som nya. Efter en och en halv månad kan jag inte bedöma om de är hållbara.

Inte lycklig
0 Gillar

På det första paret som jag köpte lossnade trådarna på en stövel efter bara några tider av användning, efter en lång tid fick pengarna tillbaka och köpte ett nytt par. På dem rökte en blixtlås första gången jag tog på dem. Inte särskilt nöjd med MHs kundservice (mycket långsam rullning). Kommer att märka nästa gång.

Min favorit stövlar i kallt väder
0 Gillar

Efter att jag köpte dessa stövlar använde jag dem ganska mycket varje dag i vinter. Varmt och bra. Bekväm för ridning och bra att gå i. Massivt läder så att de tål lite smuts och smuts, blir trevliga igen med lite skokrem. Min vanliga storlek blev lite liten i foten, så jag gick upp en storlek, då är de lite rymliga. Högt pris, men blev så förtjust i dem att jag tror att de var värda det.

Superstövlar också för personer med bredare kalvar
0 Gillar

På grund av mina stora kalvar har jag svårt att hitta stövlar som passar bra. Dessa passar mig! De är väldigt varma och bekväma och ser också bra ut. Stort fan. Endast jag uppmärksammade verkligen rabatterade priser och en annan kampanj som jag kunde köpa mycket billigare. Jag funderar verkligen också på sommarversionen av denna start.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.