Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Mountain Horse Spring River ridstövel

Produkt-ID: 316031

kr 3.795,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Mountain Horse Spring River ridstövel
kr 3.795,00
Mountain Horse Spring River ridstövel
Beskrivning

Beskrivning

Skönhet och funktion kombinerat i en enastående allroundridstövel. Vattentät med bambufoder.
Fantastisk vattentät ridstövel tillverkad i flexibelt och bekvämt oljigt fullnarvskinn. Fjädrande YKK-dragkedja baktill och dold resår längs insidan baktill på skaftet. Foder med bambufiber som har naturlig fuktuppsugning och luktminimering. Stötdämpande ShockX Advanced sulsystem.


Egenskaper:


  • Vattentät konstruktion med kilteknik som håller fötterna torra upp till en tredjedel av skaftet
  • Inbyggt stålskaft för ökad stabilitet
  • Dold resår längs insidan av skaftet
  • Skyddshölje längs hela sidan av dragkedjan
  • Stötdämpande PU-mellansula
  • Zoner med halkskydd

Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Nöjd med det! Trevlig trevlig start
1 Gillar

Mycket trevlig stövel för någon som, precis som jag, inte vill ha en snygg dressyrstövel. Foten är grovare, robust utseende. När du lägger på den nya från lådan var det lite knepigt, ganska tätt på vristen, lyckligtvis finns det en slinga på hälen (precis som med MH-skor) så att du kan komma in ganska enkelt. Det handlar om att komma ikapp. Stegen går smidigt, så gör också tryckknappen. Jag hade redan Snowy River och är väldigt nöjd med denna "vår / sommar" version! Jag har tagit storlek 38 R / R från denna bagage och det passar bra medan jag ofta har sko 39. Jag har ingen rogn men inga spindelade ben så Regular är perfekt för mig. I Snowy River hade jag storlek 39, det kanske sparar tjockleken på vinter / sommarstrumpor. Fint läder, som slog mig: Jag lägger alltid nya stövlar i fett omedelbart före användning, dessa namn spelar ingen roll, kanske för att de är så super supernya, jag tvivlade nästan på om det inte var plast istället för läder , men lyckligtvis är det äkta läder !! Mycket fina stövlar, bra passform, det enda negativa kan vara det krydda priset ...

utbyte
0 Gillar

Fasta fina stövlar, tyvärr för att ha beställt fel storlek och tillbaka omedelbart. Jag har fortfarande inte fått ett nytt par efter 1,5 månader. Inga pengar tillbaka heller. Väntar fortfarande. Så de är verkligen inte snabba !!!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.