Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Tattini Boxer ridstövlar

Produkt-ID: 39115

kr 3.190,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Tattini Boxer ridstövlar
kr 3.190,00
Tattini Boxer ridstövlar
Beskrivning

Beskrivning

Exklusiva stövlar tillverkade i Italien för damer och herrar.


Dessa snygga stövlar är tillverkade i Italien och de första stövlarna på marknaden med exklusivt Air Boost ventilationssystem som garanterar torra fötter hela dagen. Tack vare resårbandet längs vaden och 4 olika vadstorlekar, passar de helt perfekt med skräddarsydd känsla. Stövlarna är gjorda av smidigt, högkvalitativt kalvskinn med blixtlås bak och snörning fram. Gummisulan med innersula av läder gör dem otroligt behagliga, lätta och flexibla för bruk hela dagen. Klacken har ett extremt stötdämpande system som reducerar stötarna mot hälen och motverkar överansträngning i foten. Vaden är förstärkt med ett extra läderlager.


Egenskaper:


  • Tillverkade i Italien
  • Exklusivt Air Boost ventilationssystem
  • Resår längs vaden
  • Högkvalitativt, smidigt kalvskinn
  • Innersula av läder
  • Stötdämpande klackar

Teknisk beskrivning:


Välj Tattini-stövlar med 1 cm mindre vadmått (över strumpor och ridbyxor) än vad du egentligen har, eftersom resårbandet bak töjs ut 2-3 cm.


Användning:


För underhåll av detta vackra läderlager applicerar man tillhörande lädervårdkräm med en mjuk tvättsvamp eller trasa.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ingen behandling av mitt klagomål
3 Gillar

Boxerens ridstövel passar bra och ser bra ut. Tyvärr slet dragkedjan på min vänstra bagage ut efter den fjärde bärningen. Sedan mitt klagomål den 24.08.2016 är nu mer än fyra veckor och sex brev från min sida tillbaka till Horze. Tyvärr har jag bara haft orden "vi kommer tillbaka till dig ...." tröstade. Jag är nu besviken och upprörd över denna kundtjänst och kan inte förstå att mitt klagomål, snarare mina brev inte tas på allvar. När allt kommer omkring är det en dyr boot du bara köper.

1 Gillar

Bra produkt, bra pris. Bär, men färgen bleknar inte och håller bra. Vacker stövel!

Jag blev besviken.
0 Gillar

Vackra stövlar men tyvärr bröt blixtlåset efter mindre än tio användningsområden på en bussresa.

Bra stövel!
0 Gillar

Detta är en bra stövel som ryttaren får mycket stöd i och den sitter väldigt snyggt på benet. Tar dock ett tag för dem att sjunka ihop, så man får ganska kraftiga skavsår i knävecket. Första tillfället jag använde dem fick jag en "aha-upplevelse". Jag kände hur skänkeln skulle ligga an om sadeln och hur en bra stövel hjälper ryttaren till en sluten position. Men alla produkter är inte perfekta, dessa stövlar blev snabbt nötta på insidan vaden. Nu har mina, efter knappt ett år, bytt färg helt på insidan. Nu är de gråa och väldigt slitna, vissa tycker det kan vara snyggt men jag tycker inte om det. Fast om man tänker efter är det ju ett kvitto på hur väl man använder sin skänkel. Vid nyputsat tillstånd, alltså när man har haft skokräm och hela den baletten, är de som nya igen. De får tillbaka den härliga känslan av stödet och korrektheten i sitsen. Sen tror jag att om man är mer försiktig om dem än vad jag var så håller de nog längre!

boot
0 Gillar

Bagageutrymmet är trevligt och normalt i storlek. Det enda är att det är mycket dålig kvalitet och blixtlåset är mycket dåligt. Har varit tvungen att byta det 4 gånger.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.