Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Tattini Breton ridstövlar

Produkt-ID: 39113

kr 2.690,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 7 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Tattini Breton ridstövlar
Beskrivning

Beskrivning

Exklusiva, italienska ridstövlar som passar kvinnor såväl som män.


Dessa snygga stövlar, tillverkade i Italien, är de första ridstövlarna på marknaden med det exklusiva Air Boost-ventilationssystemet som håller fötterna torra hela dagen. Tack vare det elastiska bandet längs vaden och 5 olika vadstorlekar, passar de perfekt, som om de vore skräddarsydda. Stövlarna är tillverkade i garvat kalvskinn av hög kvalitet, med ett innerlager av läder, dragkedja baktill, och snörning fram, en gummisula tillsammans med en innersula av läder gör de här ridstövlarna exceptionellt bekväma, lätta och flexibla för användning hela dagen. Hälen har ett extremt effektivt, stötdämpande system som minskar påverkan på hälen och överansträngning av foten.


Egenskaper:


  • Tillverkade i Italien
  • Exklusivt Air Boost-ventilationssystem
  • Elastiska band längs vaden
  • Garvat kalvskinn av högsta kvalitet
  • Innersula av läder
  • Stötdämpande häl

Tvättråd:


Rengör stövlarna med en våt svamp och applicera läderkräm efteråt.


Användning:


Välj Tattini-stövlar med 1 cm mindre vadmått (över strumpor och ridbyxor) än vad du egentligen har, eftersom resårbandet bak töjs ut 2-3 cm.


Genomsnittligt betyg
4.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa köpet på länge!
5 Gillar

Jag fick hem dessa för en vecka sedan och jag har bara hunnit rida i dem 3 gånger, men redan nu älskar jag dem. Det såå himla snygga, ännu snyggare än på bilden! Stövlarna är sköna att gå i och de är mjuka och anpassar dig efter benet. Dragkedjan känns bättre än vad den kan va på andra stövlar t.ex. Mountain Horse. 5/5 av mig hittills!

medel
5 Gillar

Jag köper stövlarna till jul 2015, jag gick upp i 6 månader, smörjade och tog hand om, läderna smuldrade på båda sidor om bagaget och stängningen för att släppa taget. Certe det är ett vackert bagageutrymme men kvaliteten finns ingen tror jag, äntligen inte för det här priset

SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 Gillar

de är väldigt vackra men taggade, väldigt bra stil, kvaliteten är fantastisk och med ett elastiskt slappnar hon av i alla SUPER!

Mycket bra stövlar!
3 Gillar

Mycket trevligt bekväma att ha stövlar. Det mjuka läderet ligger som en handske på benet. Inget långt avbrott behövs. Jag klädde honom rätt för ridning och hade inga problem. Rekommenderas verkligen!

2 Gillar

Spektakulära stövlar med snören och blixtlås! Elastiken på baksidan är lite misstänksam över hur hållbar den kommer att användas utan att riva .. Ändå billig i kvalitet! Läder är väldigt bra!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.