Spara 12 % på våra 20 bästa vinterprodukter! *
Spara nu

Tattini Retriever stövlar

Produkt-ID: 307769

kr 4.290,00
(Priset inkluderar moms)
Tattini Retriever stövlar
kr 4.290,00
(Priset inkluderar moms)
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Köp också
Tattini Retriever stövlar
kr 4.290,00
Tattini Retriever stövlar
Beskrivning

Beskrivning

Exklusiva stövlar från Italien, som passar både män och kvinnor.


Dessa snygga stövlar är tillverkade i Italien och är de första stövlarna på marknaden med ett exklusivt Air Boost-system som garanterar torra fötter dagen lång. Utrustade med greppinlägg, avtagbara, dekorativa remmar och antibakteriella, perforerade inläggssulor.Tack vare det töjbara bandet längs vaden och de fem olika vadstorlekarna, passar de perfekt, som skräddarsydda.Stövlarna är tillverkade i högkvalitativt, naturligt kalvskinn, mikroperforerat läderfoder, med blixtlås bak, och en gummisula som gör dem exceptionellt behagliga, lätta och flexibla att ha på sig hela dagen.Klacken har ett extremt effektivt stötdämpningssystem som reducerar stötar mot hälen och överanstränging i foten.


Egenskaper:


 • Högkvalitativt, naturligt kalvskinn
 • Exklusivt Air Boost ventilationssystem
 • Avtagbara kardborreremmar
 • Ny, fyrkantig tå
 • Töjbara band med koagulerat polyuretanbeläggning
 • Som skräddarsydda
 • Skaft med greppinlägg
 • Stötdämpande gummisula
 • Mikroperforerat läderfoder
 • YKK-blixtlås bak
 • Antibakteriell, perforerad fotbädd
 • Ny kartong med handtag

Tvättråd:


Rengör stövlarna med fuktig svamp och applicera därefter läderkräm.


Genomsnittligt betyg
2.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

utvärdering efter ett år
4 Gillar

Stövlarna är vackra, skadas aldrig, även de första dagarna. Läderet är av kvalitet, greppet på insidan av benet ger god stabilitet, ventilationssystemet är effektivt och de utbytbara elementen är riktigt trevliga. Men å andra sidan har de knappt 6 månader i livet, jag går bara upp en eller två gånger i veckan med, jag tar hand om det och ändå ... beläggningen som döljer den elastiska delen börjar smulas, och särskilt glidbanan brast på båda stövlarna, jag måste byta skomakare ... så extra avgifter. Med tanke på priset på stövlarna räknade jag inte med att reparera dem efter sex månader! Så: komfort och estetik riktigt positivt, men var uppmärksam på beteendet hos bagageutrymmet under längden ...

Don’t buy
0 Gillar

As many people have commented, these boots are comfortable and lovely to look at. But at what cost! After 8 months the zipper has broken but more importantly the leather either side of the zipper has completely worn through in many places. Tattini is blaming the rider or the fit or… Anything and everyone but themselves and their boots. Don’t buy them unless you can afford a new pair every year!

Mycket besviken
0 Gillar

Stövlar med vackra ytor men inte alls resistenta. Antislipspetsen slits efter bara några användningar trots noggrann skötsel av mina stövlar. Kära för hållbarhet, jag rekommenderar inte.

Fina stövlar med dålig kvalitet
0 Gillar

Visuellt var jag väldigt avvisande av dessa stövlar. De övertygar med sin design och är också väldigt bekväma. Dragkedjan har dock redan upplösts efter 2 månaders normal användning. Ett år senare har hon gnuglat in bagaget, så att ett hål har uppstått. Nu är de nästan över, även om jag behandlade dem mycket noggrant! Därför kan jag bara ge råd !!

Super chic och bekväm, men eländig kvalitet
0 Gillar

Jag bar väskan mycket bra och han var perfekt. MEN jag använde den främst som en turneringsstövel och efter 1,5 år var nötningen så stark att jag (som andra redan har beskrivit) hade ett hål på insidan. På grund av materialet kan du inte laga det till skomakaren och använda bagaget i träning. Det är definitivt för dyrt för det!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.