Kontrollera leveransstatus för din order här
Varm design för kalla dagar
Ridstrumpor för barn

Ridstrumpor för barn

Ridstrumpor för barn finns i stilar som passar juniorer och kombinerar färger och textiler med överlägsen komfort och slitstyrka.
3 artiklar

Köp Ridstrumpor för barn på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Barnridstrumpor från Horze finns i roliga designer för alla åldrar.

Njut av dessa mjuka, slitstarka och snygga ridstrumpor från Horze tillsammans med dina favoritridbyxor. Barnridstrumporna hålls på plats och är perfekta som extra lager tillsammans med ridbyxor och ridstövlar. Utöka ditt barns ridgarderob med dessa strumpor med förstärkt häl och tå för en fullständig Horze-look. Ridstrumporna hålls på plats utan att halka ner i stövlar och chaps och håller fötterna varma och torra.

Barnridstrumpor är perfekta med ridbyxor och ridstövlar.

Välj ridstrumpor från Horze med roliga mönster och färger för att fullända din ridklädsel. Det sista du behöver när du rider är en strumpa som halkar ner i stöveln och skapar obehag och skav. Horze barnridstrumpor ser fantastiska ut i när du rider eller med lsom vardagsklädsel. Visa upp ditt ridintresse med dessa välgjorda, förstärkta barnstrumpor. Aktiva unga ryttare kommer att älska dessa strumpors töjbarhet och passform som inte halkar ner och skapar obehag. Fyll på lagret hemma för att fullända din ponnyinspirerade look.