Köp Ridunderkläder dam online till ett förmånligt pris | horze.se
Allt för flugsäsongen
Upptäck vår anti-flug kollektion från Horze
Ridunderkläder dam

Ridunderkläder dam

Ridunderkläderna är speciellt utformade för att ge dig komfort hela dagen i sadeln. De är andningsbara, sömlösa och lätta och skyddar, samtidigt som de inte syns under dina ridkläder.
9 artiklar

Vanliga frågor om Underkläder

Underkläderna för ridning måste sitta bra och får inte hindra ryttaren från att röra sig. Till underkläderna för damer som rider hör en sport bh för ridning, matchande underbyxor och ridstrumpor. Ridunderkläderna bör vara tillverkade av ett material som andas, eftersom du snabbt blir svettig när du rider. Materialblandningar med elastan ger högre komfort eftersom underkläderna anpassar sig perfekt till dina rörelser. Välsittande, sömlösa underbyxor förhindrar skav och friktion även vid långvarig ridning. Särskilt bekväma är vadderade trosor. De har en vaddering av antibakteriellt skum på undersidan. Tack vare en smart skärning och lämpliga sömmar syns inte vadderingen under byxorna.

Rätt ridunderkläder kan göra vinterridning mycket bekvämare. Underställ eller en långärmad topp och leggings ger en bekvämare ritt. Dessa termiska underkläder är antingen en blandning av polyester med elastan eller bambufibrer plus elastan. Bambualternativet är definitivt mer miljövänligt. Bambufibrer är också mycket bekväma att ha på sig, de är mjuka, andningsbara och antibakteriella. Du kan också få ridstrumpor av detta material. Den syntetiska fiberblandningen är ofta berikad med silverjoner. Detta gör också tygytan i denna blandning antibakteriell och eliminerar till stor del lukten av svett. Det är dock inte alla ryttare som tolererar denna silverjons tillsats. Du kan tvätta dessa ridunderkläder normalt i maskinen. Du bör alltid följa tvättråden på individuella plagg eftersom end del inte tål sköljmedel eller kan ej torktumlas speciellt om de innehåller merinoull.

Köp Ridunderkläder dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Ridunderkläder dam på horze.se nu!

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning