SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track boxershorts, dam

Produkt-ID: 35532

kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track boxershorts, dam
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track boxershorts, dam
kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track boxershorts, dam
Beskrivning

Beskrivning

Våra boxertrosor hjälper mot värk i höften och vi har sett goda resultat med plagget vid smärta som kommer från höftens ytliga muskel, tensor fascia latae, samt om kyla har orsakat besvär från blåsan. För kvinnor är boxertrosorna optimala vid mensvärk, ländryggsbesvär och höftbesvär och ger en behaglig varm känsla.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra
0 Gillar

Storleken var rätt, kvaliteten ser bra ut och stilen är gratis ... Sittande och må bra på marken. Det verkar också lindra smärtsamma höfter. Prissättning Jag funderar fortfarande på att beställa, men det verkar vara värt det.

Storlek: Stor
Fantastisk boxare för höft- och bäckenproblem
0 Gillar

Denna boxare reflekterar din egen infraröda värme tillbaka till dig, vilket förbättrar cirkulationen i din hud och underhuden. Vid smärtklagomål i höften, ljumsken eller skinkan, såsom ischias, har det en lugnande eller förebyggande effekt. Huruvida det också hjälper mot apelsinskal, vet jag inte ännu (jag bär det för kort för det), men det verkar troligt. Han är inte sexig, men det är en behandling för muskelsmärta! Och du kan enkelt sätta det på obemärkt. Ideal!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.