Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Jacson Ryggskydd Rio, vuxen

Produkt-ID: 321787

kr 1.079,10
kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
Jacson Ryggskydd Rio, vuxen
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Jacson Ryggskydd Rio, vuxen
Beskrivning

Beskrivning

Mjukt och följsamt ryggskydd som hålls på plats i en meshväst och knäppes med dragkedja fram. CE märkt EN 1621-2:2014. Nivå 2.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Smal och diskret
0 Gillar

Det är roligt att det här namnet bara är ett bakomslag eftersom det har stoppning på framsidan också. Det var bekvämt lätt, men åtminstone när jag experimenterade hemma och viftade med mina händer steg ryggen på västen hela tiden mot halsen. Västen kände rätt storlek, men kanske var det inte då och jag returnerade den. Irriterad själv, annars var det verkligen diskret och bekvämt på marken.

perfekt
0 Gillar

Jag försökte den här vackra västen, det var lite av ett problem eftersom jag inte kunde hitta den i min storlek men fick den en storlek ovanför och den satt perfekt är verkligen imponerad av hur bra dagsverk det är som en vanlig säkerhetsväst och det är värt pengarna tro mig att det är så bra

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.