Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Ryktlådor & set

Det finns ryktlådor och ryktväskor i många olika stilar för förvaring av dina ryktsaker. En välorganiserad ryktlåda gör den dagliga rykten enkel.

Dina filter:
21 artiklar

En välutrustad ryktlåda underlättar den dagliga rykten.

Fyll ryktlådan med alla nödvändiga redskap för att hålla hästens hälsa och kropp i toppform. En bra ryktlåda innehåller en hovkrats med eller utan hovborste, en gummiskrapa, en mankam, en mjuk ryktborste, en rotborste, trasor för rengöring och uppsnyggning, hovolja samt andra redskap som sax, svettskapa, ryktskrapa och tvättsvampar. Med en välfylld ryktlåda har du allt du behöver för den dagliga rykten lättåtkomligt, så att du slipper springa fram och tillbaka till sadelkammaren för att hämta allt du glömt. Ha ryktlådan nära där hästen står uppbunden, så kommer du att sitta i sadeln innan du vet ordet av det.

Koordinera färgerna på ryktlåda och ryktsaker för stil och god översikt av innehållet.

När det är dags att fylla ryktlådan, har Horze många färgstarka alternativ som bland annat inkluderar roliga ryktborstar, rotborstar, gummiskrapor, hovkratsar och svettskrapor. Piffa upp ryktlådan med lite färg och glitter med hjälp av glittrande borstar och roliga, originella ryktsaker i fräscha färger och stilar. Det finns ryktsaker för ryktlådor i alla stilar, smaker och storlekar. Ha en stor, välfylld ryktlåda för tävling eller en mindre för korta transportresor till ridlektioner eller ridturer.