Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Horze ryktset, 6 delar

Produkt-ID: 26260

kr 269,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze ryktset, 6 delar
Beskrivning

Beskrivning

Praktiskt och bra ryktset i plastväska. Innehåller rotborste, ryktborste, piggborste, hovkrats med borste, mankam och tvättsvamp (6 delar).


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

2 Gillar

Kjøpte dette børstesettet for over et år siden, og børstene er fremdeles fine. Det eneste som virkelig er et stort minus er at det ikke er noen rotbørste med i pakken! Børsten som ser ut som en rotbørste, er veldig stiv og egner seg best til å børste man, hale og bein. God pris.

Jätte bra!
1 Gillar

Jag är jätte nöjd med dom här produkterna håller bra och är mycket smidiga att använda :D

Striglesett
1 Gillar

Jeg kjøpte dette strigle sette til min forponni i sommer. Det er god kvalitet ++. Ulempen for min del er at fargene var enten for "skrap" eller for mørk. men jeg kjøpte det i grønt siden for ponnien min passe så fint i grønt. Men jeg anbefaler dette uansett til alle som har hest, kjempe god kvalitet og veldig billig pris på et slikt pussesett.

Gode og billige
0 Gillar

Billige børster som ligger godt i hånden. De grønne har iallefall en fin farge som holder godt. Børstene holder seg godt og man får mye for pengene. Eneste minuset er at jeg savner en gummiskrape. Anbefales :)

striglesett
0 Gillar

flotte skarpe farger,mye for pengene. julegaven til min datter fikk fallt i god smak

ideal sterne
0 Gillar

GM Kundentermin in eigener sache als www.ethischerpferdesport.de incl LMU UNI world und Hundefeinde im Pass D

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.