Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze ryktväska

Produkt-ID: 26246

kr 149,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze ryktväska
kr 149,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze ryktväska
Beskrivning

Beskrivning

Håll ordning på dina ryktsaker i denna hållbara nylonväska. Ett stort mittfack omgivet av sex ytterfickor ger dig gott om utrymme att organisera och förvara ryktsaker, hovkratsar och allt annat du vill ha med dig. Ett resårband runt väskans utsida gör att det du förvarar i ytterfickorna ligger säkert kvar. Bär den här söta ryktväskan i handtaget eller sätt på den vadderade och justerbara axelremmen så har du händerna fria. Färgmatchande handtag och kanter. Stort innerfack. Plastfötter. Justerbar, avtagbar axelrem.


Egenskaper:


  • Praktisk nylonväska
  • Förstärkt handtag
  • Resårband som håller flaskor på plats
  • Justerbar, avtagbar axelrem

Teknisk beskrivning:


30 x 24 x 22 cm.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fin katt :)
5 Gillar

Suokkiruunallani är denna t-simisenä och jag har varit nöjd. Det finns gott om utrymme och färgalternativen är trevliga :)

Mycket praktiskt - det lilla rymd mirakel!
5 Gillar

Väskan ser liten ut vid första anblicken, men jag har faktiskt kunnat rymma nästan allt ur min stora rengöringsbox. Bonuspoäng får väskan genom genomtänkta ytterfickor, som förhindrar borstar och Co med ett elastiskt band från att falla ut. Avdraget bara för att stilen inte är riktigt bra. ;)

Stort och billigt
5 Gillar

En mycket billig och stor väska. Den har en mörkblå och är väldigt glad, den har en fin färg som håller länge utan att blekas av vädret. Väskan är väldigt stor och innehåller allt du behöver plus lite. Rekommenderas för alla som vill ha en stor och billig påse för sina borstar som är lätta att bära och inte tar mycket plats. Tummen upp. :)

5 Gillar

Mycket rymlig, det passar verkligen i allt du behöver. Ytterfickorna är praktiska. Färgerna är vackra och väskan är välgjord och stabil. Smuts och smuts, såsom slaps, slipper du ganska bra. Det vore trevligt om du kunde stänga huvudämnet (t.ex. med ett elastiskt band). Eftersom vår häst har märkt att det finns godbitar där, lägger hon först näsan där när jag vill rengöra dem;) Men annars kan du bara rekommendera väskan.

selma
4 Gillar

så cool jag gillar det men det är också väldigt billigt (beskrivning) det kan vara rosa, blått och mörkblått

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.