SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze ryktväska

Produkt-ID: 26246

kr 149,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze ryktväska
kr 149,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze ryktväska
Beskrivning

Beskrivning

Håll ordning på dina ryktsaker i denna hållbara nylonväska. Ett stort mittfack omgivet av sex ytterfickor ger dig gott om utrymme att organisera och förvara ryktsaker, hovkratsar och allt annat du vill ha med dig. Ett resårband runt väskans utsida gör att det du förvarar i ytterfickorna ligger säkert kvar. Bär den här söta ryktväskan i handtaget eller sätt på den vadderade och justerbara axelremmen så har du händerna fria. Färgmatchande handtag och kanter. Stort innerfack. Plastfötter. Justerbar, avtagbar axelrem.


Egenskaper:


  • Praktisk nylonväska
  • Förstärkt handtag
  • Resårband som håller flaskor på plats
  • Justerbar, avtagbar axelrem

Teknisk beskrivning:


30 x 24 x 22 cm.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

topp
0 Gillar

Praktisk väska, inte för stor till ett rimligt pris. Så nöjd kund.

Fantastisk spetsväska
0 Gillar

Superfin och enkel spetsväska. Vissa tycker kanske att det är lite litet, men för mig är storleken bara perfekt. Beställde det över nätet och det kom några dagar efter - superleverans. Jag gillar att handla på Horze igen.

topp
2 Gillar

Väskan tar inte för mycket utrymme, det finns inget att säga förutom att det verkligen inte är dyrt. Den enda nackdelen är att jag har känt lite sal inne men inget allvarligt en torka och det är bra, jag rekommenderar det om du letar efter en bra och billig grooming väska.

Super bra
0 Gillar

Riktigt fin väska och bra kvalitet. Lite för liten Men jag kommer definitivt att handla här igen

Liten men bra!
0 Gillar

Helt ok storlek, något liten beroende på hur mycket grejer man vill ha i den. Praktiska fack för mindre grejer utanpå. Prisvärd!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.