Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Smart ryktlåda

Produkt-ID: 26242

kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Smart ryktlåda
Beskrivning

Beskrivning

Den här slitstarka förvaringslådan har gott om plats för alla dina ryktsaker och fungerar också som en pall när du ryktar din häst. Den halksäkra ytan gör att du står stadigt och säkert. Insidan har en flyttbar bricka så att du kan hålla ordning på dina ryktsaker. Ett delat fack under brickan gör att du kan förvara större föremål. Två snäpplock stänger ryktlådan ordentligt. Tillverkad av polypropen, en hållbar plast som inte spricker. Rykt- och förvaringslåda av hög kvalitet med halksäker "punkt"-ytdesign. Separat förvaringsbricka inuti. Kan användas som pall att sitta eller stå på. Halksäker yta


Egenskaper:


  • Tillverkad av polypropen, en hållbar plast som inte spricker.
  • Rykt- och förvaringslåda av hög kvalitet med halksäker "punkt"-ytdesign.
  • Separat förvaringsbricka inuti
  • Kan användas som pall att sitta eller stå på
  • Halksäker yta

Teknisk beskrivning:


Material: Polypropylen. Storlek: 40,8 cm x 30 cm x 29,5 cm. Klarar upp till 8 kg.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket bekvämt
14 Gillar

Stigle-lådan är mycket praktisk. Kan lätt stå i garderoben eller i ett hörn av stallen. Riktigt bra design med partitionen så att du kan separera spår och vårdprodukter. Den är verkligen hållbar och hållbar och kan enkelt bära de 80 kilo som står. Då letar du efter en praktisk och attraktiv låsbox som kommer att hålla länge - då är det den du ska välja!

Bra och praktisk linerbox!
9 Gillar

Jag har haft den här lådan i kanske tre år nu och den är verkligen riktigt bra och hållbar! Det finns mycket utrymme i det och det rymmer riktigt bra! Om jag tvättade min annars skulle det nästan vara så bra som nytt! Har varit riktigt nöjd med mitt köp, det är definitivt värt pengarna! (:

Älskar det!
8 Gillar

Jag kan passa det mesta av min snörningsutrustning i den här rutan. Ha det till och med i chokladbrunt för att vara superfin. Dessutom håller den mycket bra, har använt den för att sitta på / stå för att fortfarande hålla den. Rekommenderas starkt! :-)

Trevligt stort
6 Gillar

Det är ganska stort. Det kan vara allt. Min syster använder det ofta och säger att det är väldigt läckert.

SUPER!
6 Gillar

Kan bara starkt rekommendera denna robusta låda - jag har haft min i 5 år och den misslyckas inte i det minsta! .. Den har använts i stor utsträckning, också för att stå på, och det finns inga skador eller lik.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.