JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze Wooden ryktväska

Produkt-ID: 26240

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze Wooden ryktväska
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Wooden ryktväska
Beskrivning

Beskrivning

Håll ordning på dina ryktverktyg i denna praktiska ryktväska. Denna slitstarka nylonväska innehåller sex ryktverktyg i högsta kvalitet. Stor ryktborste med trärygg avlägsnar smuts, damm, torkad svett och stöv från päls och hud. Mellanstor ryktborste med trärygg tar bort smuts, damm och stöv från päls och hud. En mindre borste för huvudet och andra känsliga områden. Dandyborste med trärygg tar bort kraftig smuts och torkad lera. Man- och svansborste med trärygg borstar smidigt ut man och svans (avlägsna tovor först). Sisalvantar avlägsnar fläckar och är utmärkta för en sista putsning efter ryktningen. De är också bra till att ta bort svettmärken med. Sisalhandduk för en sista putsning! Ge pälsen en vacker glans och få bort eventuella svettfläckar.


Egenskaper:


  • Sex ryktverktyg av hög kvalitet i stor ryktväska
  • Trärygg för ett enkelt grepp
  • Stor, slitstark ryktväska
  • Broderad Horze-logo upptill
  • Svart väska

Teknisk beskrivning:


Innehåll: Ryktborste (stor), ryktborste (mellan), dandyborste, man- och svansborste, sisalvante och sisalhandduk.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Pris-prestanda topp
0 Gillar

Jag köpte uppsättningen för ett föl på 6 månader. För den första uppsättningen som absolut rekommenderas är borstar stabila och praktiska. Jag saknar hovskrapan och en borste för huvudet. Men för pengarna mer än tillräcklig och mycket god kvalitet!

Trevligt men illa
1 Gillar

Älskar allt med den uppsättningen här, borsten för två till tre saker det största "rotbladet" är lite mjukt men kan användas för kodfogar etc. men det gnuggar innan jag har använt det på en häst men allt annat är bra men påsen skulle jag byta ut för är lite liten och det kan inte stängas

Uppsättningen nöjd
7 Gillar

En utmärkt uppsättning borstar, det finns allt du behöver för att ta hand om en häst, borsternas kvalitet är bra, högen faller inte ut, påsen är bekväm och hållbar. Kort sagt var jag nöjd med valet.

Bra tyg och borstar
1 Gillar

Jag älskar totes och borstar! Kvaliteten på alla artiklar är fantastisk och byggd för att hålla!

grooming
12 Gillar

Spärrkitet är bra. Beställningen gick riktigt enkelt. En huvudrensare saknas dock i satsen.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.