Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Horze Wooden ryktväska

Produkt-ID: 26240

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Wooden ryktväska
Beskrivning

Beskrivning

Håll ordning på dina ryktverktyg i denna praktiska ryktväska. Denna slitstarka nylonväska innehåller sex ryktverktyg i högsta kvalitet. Stor ryktborste med trärygg avlägsnar smuts, damm, torkad svett och stöv från päls och hud. Mellanstor ryktborste med trärygg tar bort smuts, damm och stöv från päls och hud. En mindre borste för huvudet och andra känsliga områden. Dandyborste med trärygg tar bort kraftig smuts och torkad lera. Man- och svansborste med trärygg borstar smidigt ut man och svans (avlägsna tovor först). Sisalvantar avlägsnar fläckar och är utmärkta för en sista putsning efter ryktningen. De är också bra till att ta bort svettmärken med. Sisalhandduk för en sista putsning! Ge pälsen en vacker glans och få bort eventuella svettfläckar.


Egenskaper:


  • Sex ryktverktyg av hög kvalitet i stor ryktväska
  • Trärygg för ett enkelt grepp
  • Stor, slitstark ryktväska
  • Broderad Horze-logo upptill
  • Svart väska

Teknisk beskrivning:


Innehåll: Ryktborste (stor), ryktborste (mellan), dandyborste, man- och svansborste, sisalvante och sisalhandduk.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

3 Gillar

Kjempe fint sett, men noen av børstene er litt for myke. børsten er super, funker kjempe godt. Håndkle er litt for hardt.

sådär...
0 Gillar

borstarna är bra men väskan är ful och inte så slitstark, dåligt att den inte har något lock men borstarna gillar jag, den får 3/5 totalt då det ändå är borstarna som är det viktiga

Great tote and brushes
0 Gillar

I love the totes and brushes! The quality of all the items is amazing and built to last!

Fin men røyter
0 Gillar

Elsker alt med det settet her borset fre to-tre ting den største «rotblrdten» er litt myk men kan fint brukes til kodeledd osv men det røyter før jeg har brukt den på en hest men alt annet er fint men vesken ville jeg byttet ut pga er litt liten og den kan ikke lukkes

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.