Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Ryktlåda för barn

Produkt-ID: 26250

kr 199,00
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Ryktlåda för barn
Beskrivning

Beskrivning

Horze ger dig en stor förvaringslåda fylld med ryktsaker för att ta hand om din häst. Denna slitstarka plastlåda finns i vackra färgkombinationer som gör alla unga ryttare glada. En avtagbar innerbricka är utmärkt för att hålla ordning på de mindre föremålen och det större facket är rymligt. Hovkrats och andra ryktverktyg har utvalda utrymmen och behöver inte blandas med ryktborstarna. Ryktlådan har ett stort snäpplås och ett handtag för enkel användning. Innehåll: Gummiskrapa, hovkrats, ryktborste med trärygg, dandyborste med trärygg, hovolja och borste, flätband, plats för att förvara allt det du behöver, avtagbar innerbricka. Borstarna förvaras i ett separat fack. Brickan är bra för att hålla ordning på mindre föremål. Stort öppet fack gör det enkelt att förvara handskar och godis (till både dig och din häst). Hållbar, sprickskyddad plast.


Egenskaper:


 • Gummiskrapa
 • Hovkrats
 • Ryktborste med trärygg
 • Dandyborste med trärygg
 • Hovolja och borste
 • Flätband
 • Rymlig förvaring för dina ryktsaker
 • Avtagbar innerbricka
 • Borstar i separat fack
 • Brickan är perfekt för att hålla ordning på mindre föremål
 • Stort öppet fack gör det enkelt att förvara handskar och godis (till både dig och din häst!)
 • Hållbar, sprickskyddad plast

Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

:)
9 Gillar

Søte børster til en billig penge :) Perfekt første børste sett til ei lita hestejente

Bra
4 Gillar

Den är bra, snygg, lagom stor mm. Men det skulle vara bra om den fanns i lite fler färger tex. blå, röd, grön!

<3
2 Gillar

Jeg synes pussekassa er helt super! Har hatt den i et år nå og den er fortsatt like fin! Litt dårlig kvalitet på hovskrapa da kroken datt av... Men de andre børstene er helt supre! Fargen er også veldig fin! Den er perfekt for en liten hestejente;)

Preis-Leistung ok
1 Gillar

Habe während einer Rabattaktion zugeschlagen...da war das Preis-Leistungsverhältnis sehr gut!

1 Gillar

Jeg har hatt denne i snart 3 år nå, og den er fortsatt like fin! Elsker fargen! Børstene er ganske bra og manstrikkene er supre! Elsker denne kassen! Den er litt liten når man har masse man skulle ha puttet oppi, men er man ei lita hestejente som ønsker seg en pussekasse til rideleir etc. passer denne perfekt! "Låsen" er litt ekkel/vanskelig å få igjen, men det gjør ikke noe egentlig.

Jättebra
1 Gillar

Jättebra låda, rimlig, slitstark mm men kan det finnas med svamp svettskrapa pannborste rotborste, det skulle vara bra. Eller finns det borstar i samma färg separat? Skulle vara jättebra!

0 Gillar

Lokket er vanskelig og lokke og selve settet er ganske bra... Anbefales!!!

Qualität überzeugt
0 Gillar

Habe den Putzkasten als Gescnenk für eine 7-Jährige gekauft. Bin über die Qualität der Bürsten positiv überrascht. Und die kleine Hand passt auch in die Schlaufen!!!!Super!

Pussekasse
0 Gillar

Supert sett. Kjøpte denne som gave og den er mye brukt. Slitesterk og lett å bruke

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.