Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

Christ Sadelpad

Produkt-ID: 17320

kr 989,10
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Christ Sadelpad
Välj storlek Storleksguide
Christ Sadelpad
kr 989,10
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Christ Sadelpad
Beskrivning

Beskrivning

Standard sadelpad har en utmärkt passform som gör sitt namn rätta. Rygglinjen är formad efter hästens rygg och undersidan är av fårskinn med en ullhöjd på ca 30 mm. Fästes i sadelgjorden med hjälp av kardborreknäppning. Schabraktextilen består av flera material som är invävda i varandra. På framsidan formar fårskinnsfällen en kant för att underlätta sadelplaceringen. Kan maskintvättas med ett särskilt tvättmedel för fårskinn. Kan även torktumlas. Vi rekommenderar vårt tvättmedel "C7" Vänligen följ våra tvättanvisningar


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra kvalitet
0 Gillar

Jag köpte denna spjäll för träning, och det är bra för min sadel. Jag är nöjd med produkten. Bra kvalitet och bra dämpning. Jag rekommenderar denna spjäll för sin finish, trevlig att ta på fårskinn och enkel skötsel, särskilt maskintvätt, i 20 grader, programmera ull och efter torktumlaren. Nickel som produkt.

Storlek: Normal
Perfekt för sadel dressyr (häststorlek)
0 Gillar

Chocken är väldigt lång för mitt sadeldressage, vilket är svårt att hitta, och det har inget bakslag som gör det möjligt att installera det som önskat under sätet utan att begränsas av det omvända. Fåren är mycket mjuk och den anatomiska formen är mycket lämplig även för en häst med stark turné som min.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.