Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Eskadron Sadelpad LAMMSKINN

Produkt-ID: 17670

kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Eskadron Sadelpad LAMMSKINN
Välj storlek Storleksguide
Eskadron Sadelpad LAMMSKINN
kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Eskadron Sadelpad LAMMSKINN
kr 1.199,00
Horze Prinze dressyrschabrak
kr 251,30 kr 359,00
Eskadron Sadelpad LAMMSKINN
Beskrivning

Beskrivning

Det här lammskinnsunderlaget finns för alla Eskadron-schabrak (P, PDL, VSS, VSD och DL). Det placeras direkt på hästens rygg i det så kallade sitsområdet. Underlaget fästes fram till sadelgjordsstropparna med hjälp av ett spänne. Det innebär att en liten kant av lammskinnet syns vid manken. Tack vare att det inte finns några sömmar eller kanter, bildas inga tryckpunkter på hästens rygg. Lammskinn är en naturprodukt som har självrengörande, värmereglerande och extremt pälsvänliga egenskaper. Du kan tvätta underlaget som vanligt. Lammskinnet håller längre om det borstas regelbundet och tvättas då och då med ett speciellt tvättmedel.


Teknisk beskrivning:


Eskadron Sadelpad LAMMSKINN.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

tunnt skinn
0 Gillar

bra storlek men tunnare skinn än vad jag förväntade mig, står inte i beskrivningen hur tjockt det är, söm utmed sadeltunneln trotts att det står i beskrivningen att den inte har några sömmar.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.