Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Anti-Slip sadelpad

Produkt-ID: 17615

kr 149,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Anti-Slip sadelpad
Beskrivning

Beskrivning

Anti-slip effekten gör att sadeln hålls på plats. Detta underlägg placeras på hästen under schabrak och sadel.


Teknisk beskrivning:


Tillverkad av neopren '47 x 61 cm'.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

13 Gillar

Jag tror att det är ett skit eftersom det är väldigt snabbt kapput och det ger ingenting

3 Gillar

Absolut uppfyller sin funktion; Sadeln förblir bra i läge utan att glida, med god andningsförmåga. Mycket bra pris-prestanda. Litet poängavdrag för inte för lång hållbarhet, dvs efter en tid riva av små bitar. Men jag skulle fortfarande köpa produkten.

Bästa paddan!
3 Gillar

Märkte att min nordiskille blev extremt hal när jag rakade honom, vet inte hur många gånger jag snurrade runt med sadeln under hans mage,(vilket kan vara rent livsfarligt) kunde hända när jag skulle upp i sadeln från att jag svängde honom i en sne kurva. Köpte denna anti slip pad som är det bästa köpet jag någonsin gjort!!!! Den är liten,lätt,snygg,funktionell ja allt! Har inte snurrat runt en enda gång sen jag la den under sadeln! Dessutom är priset så bra för en sån bra grej som faktiskt kan rädda liv i nöd. Köp den säger jag bara!!!

2 Gillar

Synd att ingen storlek anges i beskrivningen. Är lite för liten för Westernsattel. Men annars bra. Sadeln glider inte längre.

1 Gillar

Mycket praktisk, passar bra på ryggen. Jag använder den mellan min sadel och min matta och den glider inte längre. Genomsnittlig livslängd, men bra pris / kvalitet

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.