Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze konturpad med minnesskum

Produkt-ID: 17622

kr 479,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze konturpad med minnesskum
Beskrivning

Beskrivning

Konturpad med minnesskum som formar sig efter hästens rygg.


Halvpad i mikrofiber som ger stötdämpande komfort till hästens rygg. Minnesskummet formar sig efter hästens rygg för en perfekt skräddarsydd passform. Padden bidrar till att eliminera tryckpunkter och underlätta korrekt sadelpassning.


Egenskaper:


  • Halvpad med minnesskum
  • Mikrofiberyta
  • Stötdämpande
  • Formar sig efter hästens rygg
  • Lätt

Teknisk beskrivning:


100 % polyester.


Tvättråd:


Tvättas i 30°C. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Inte bäst
1 Gillar

Ganska tunn, fick lite dämpning och gjorde mer lockigt än det hjälpte. Kvaliteten är helt ok för priset men verkar passformen var något dålig. Faller ner till manken och pressar.

Stötdämpare av hög kvalitet Horze
1 Gillar

Ibland vänder vi oss till butiken Horze. Förra gången vi beställde denna stötdämpare var tillverkad av skumformat skum i brunt. Det visade sig vara mycket bekvämt, tar form av hästens rygg. Hästarna är bekväma med honom, han gnuggar inte någonstans, det är särskilt lämpligt för hästar med brist på muskelmassa. Generellt sett visade det sig bra. Gjort mycket hög kvalitet. Tvättas redan upprepade gånger. Lyfter sadeln väl. Någonstans i januari har vi denna stötdämpare och är mycket nöjda med valet.

positiv
0 Gillar

Mycket positivt överraskad. Hår är dock ganska mycket fast vid det. Men det finns ingenstans och är i allmänhet mycket nöjd

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.