JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze pad

Produkt-ID: 17621

kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze pad
kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze pad
Beskrivning

Beskrivning

Lyft sadeln där det behövs med denna pad.


Förbättra sadeln vid alla de rätta ställena med denna mjuka, vadderade pad. Denna stötdämpande pad eliminerar tryckpunkter och förbättrar sadeln passform, och säkerställer en bekväm ridtur för dig och din häst. Padden fästes till sadeln med kardborreband och har fuskpäls vid manken och runt kanterna.


Egenskaper:


  • Mjuk quiltad pad
  • Fuskpäls vid manken och runt kanten
  • Kardborreremmar
  • Andasfunktion

Teknisk beskrivning:


Bomull/polyester.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Runt marken
0 Gillar

Fin yta. Men det är lite stort för ponny. Det säger inte i försäljningsgrad att det är för hästar? Passar ganska bra för ponny, men det är mycket bred sadelände. Jag föredrar det lite smalare.

Fin väg
0 Gillar

Det är en mycket vacker väg. Men jag är ledsen för att det är lite för länge för min 17,5inc sadel. Jag föredrar att den passar min sadel nära.

Bästa Half Pad EVER!
3 Gillar

Jag köpte denna halva dyna förra sommaren / hösten i svart. Jag måste säga att pälspälsen håller vackert efter varje tvätt vilket gör att den ser helt ny ut varje gång! Till och med fuskepälsen under det svarta dynan! Jag kan inte säga tillräckligt bra saker om den här halvdynan! Jag fick min mamma att försöka ta det från mig när jag först fick det från mitt skåp och satte det i hennes! Jag har precis köpt den i vitt för att visa och jag kan inte vänta med att använda den i min kommande show jag kommer att vara i!

Allt är bra
0 Gillar

Som beskrivs, vacker lammskinn, fin tjock

magen pad
0 Gillar

Stötdämpare mycket dyr jämfört med kvaliteten. På fotot presenterar han mycket "moumoute" när det i verkligheten inte har någon volym. Stötdämpare ganska lång i längd, saknar åtgärderna i beskrivningen.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.