SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze ProComfort pad

Produkt-ID: 17625

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze ProComfort pad
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Horze ProComfort pad
Beskrivning

Beskrivning

Den här padden formar sig efter hästens rygg och ger stöd och komfort där det behövs.


När du behöver extra stöd under sadeln och mer skydd för hästens rygg, då är denna det perfekta valet. ProComfort pad är gjord av Memory Foam, ett plastmaterial som långsamt formar sig efter sadelns och hästens form. Material gör att padden ligger stadigt på plats och fördelar ryttarens vikt jämnt över hästens rygg. Den är klädd med mjuk, avtagbar teddyfleece för extra komfort och enkel tvätt.


Egenskaper:


 • Memory Foam-pad fyller utrymmet mellan sadeln och hästens rygg
 • Korrigerar balans och position, och ger extra stöd vid behov
 • Avtagbar fleeceöverdrag för enkel rengöring
 • Pad som formar sig efter sadelns och hästens form
 • Stötdämpande
 • Fördelar vikten jämnt över hästens rygg
 • Klumpar inte eller faller ihop
 • Överdrag i mjuk teddyfleece
 • Horze-logo på toppen

Teknisk beskrivning:


Vad är Memory Foam?NASA utvecklade Memory Foam år 1966 för att förbättra säkerheten och komforten i flygplansdynor. Memory foam är en blandning av polyuretan, som ökar viskositeten och densiteten. Skummets tryckkänslighet formar snabbt efter formen av en kropp som resulterar i komfort och jämn viktfördelning. Produkter med Memory Foam ger komfort, stabilitet och ortopediska förmåner, och är tryckavlastande när det används som säte.


Tvättråd:


Överdrag: Maskintvätt, ljummet vatten. Inga blekmedel. Läggs plant för att torka. När det är nästan torrt, kör några minuter i torktumlaren för en fluffigare känsla. Skum: Tvättas endast om det är nödvändigt. Använd en vattenslang för att blöta skummet, vrid ur för att avlägsna överskottsvatten. Sträck padden försiktigt till rätt form. Läggs plant för att torka. Får inte maskintvättas eller torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stötdämpare av hög kvalitet Horze ProComfort
0 Gillar

Jag bestämde mig för att köpa en Horze ProComfort-stötdämpare för att höja sadeln något. Det är av utmärkt kvalitet och är också billigt. Nöjd med köpet.

utmärkt stötdämpare
0 Gillar

Jag köpte en stötdämpare Horze ProComfort, kom inom 6 dagar till Vologda-regionen. För priset ordnade jag ett acceptabelt pris. Jag gillade att formen håller bra. Pälsen tas bort och tvättas separat. Nöjd med köpet.

Mycket besviken
1 Gillar

Stötdämparen passar inte alls på min ponny. Det gör ont på ryggen genom att skapa stödpunkter och röra sig under sadeln när ryttaren är på plats. Synd för det kunde ha varit bra valuta för pengarna.

Stort värde!
1 Gillar

Min häst med tidigare ryggproblem och sadelväskor som är lite svårt, är mycket nöjd med den här dynan. Han är en känslig typ som säger tydligt om han upplever obehag från sadeln, och han har aldrig uttryckt att det stör honom efter att jag började använda denna dyna. Överraskande bra dyna till ett så rimligt pris, det enda som kunde ha varit bättre om det hade varit formen på dynan, det kunde väl ha varit lite bredare, så det fyller väl under panelerna hela vägen. Annars kan jag säga att jag använder dynan med 17 "sadel, och tror att det kan vara lite kort för sadlar som är något större i sätet, vertfall om du vill ha lite sticker fram och bak, men för min sadel är det Använde den i flera månader och den är fortfarande i lika bra skick som när jag köpte den! Rekommenderas!

Absolut köprekommendation!
1 Gillar

Denna dyna är riktigt bra! Jag använder den för den känsliga hästryggen, eftersom sadelstoppningen nu är lite för hård. Det är superkomfortabelt för både hästen och mig! En positiv biverkning är att du kan kontrollera efter ridning om du har satt rätt: Är dynan z. B. på en sida "tallrik", du hade på denna sida för mycket vikt och fel satt / laddat. Jag är väldigt nöjd med denna pad!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.