Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze ProComfort pad

Produkt-ID: 17625

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Horze ProComfort pad
Beskrivning

Beskrivning

Den här padden formar sig efter hästens rygg och ger stöd och komfort där det behövs.


När du behöver extra stöd under sadeln och mer skydd för hästens rygg, då är denna det perfekta valet. ProComfort pad är gjord av Memory Foam, ett plastmaterial som långsamt formar sig efter sadelns och hästens form. Material gör att padden ligger stadigt på plats och fördelar ryttarens vikt jämnt över hästens rygg. Den är klädd med mjuk, avtagbar teddyfleece för extra komfort och enkel tvätt.


Egenskaper:


 • Memory Foam-pad fyller utrymmet mellan sadeln och hästens rygg
 • Korrigerar balans och position, och ger extra stöd vid behov
 • Avtagbar fleeceöverdrag för enkel rengöring
 • Pad som formar sig efter sadelns och hästens form
 • Stötdämpande
 • Fördelar vikten jämnt över hästens rygg
 • Klumpar inte eller faller ihop
 • Överdrag i mjuk teddyfleece
 • Horze-logo på toppen

Teknisk beskrivning:


Vad är Memory Foam?NASA utvecklade Memory Foam år 1966 för att förbättra säkerheten och komforten i flygplansdynor. Memory foam är en blandning av polyuretan, som ökar viskositeten och densiteten. Skummets tryckkänslighet formar snabbt efter formen av en kropp som resulterar i komfort och jämn viktfördelning. Produkter med Memory Foam ger komfort, stabilitet och ortopediska förmåner, och är tryckavlastande när det används som säte.


Tvättråd:


Överdrag: Maskintvätt, ljummet vatten. Inga blekmedel. Läggs plant för att torka. När det är nästan torrt, kör några minuter i torktumlaren för en fluffigare känsla. Skum: Tvättas endast om det är nödvändigt. Använd en vattenslang för att blöta skummet, vrid ur för att avlägsna överskottsvatten. Sträck padden försiktigt till rätt form. Läggs plant för att torka. Får inte maskintvättas eller torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

8 Gillar

Jag fick en sådan stötdämpare på våren: Jag använde den hela sommaren, inga klagomål (om det inte blir smutsigt ganska snabbt). När frosten började visade det sig att fyllmedlet fryser och blir mycket hårt, så det är inte längre möjligt att använda det på vintern, eller det måste hållas varmt (vilket inte alltid är möjligt). Det är också okänt hur det kommer att bete sig om det fryser redan under drift, om fyllnadsstrukturen bryts.

Super bra.
5 Gillar

Hej till er som läser denna recension. Denna pad är super bra! Jag rekommenderar det definitivt. Jag tycker mycket att vissa av dessa saker blir plana när tiden går, men den här gör det inte alls. Dämpar chocken och fördelar den försiktigt till hela ryggen.

4 Gillar

Med tiden rullar pälsen ner. Denna mehovushka har varit med oss i flera år och den ändrar inte form, den återgår alltid till sin ursprungliga position. Mycket mjuk, bekväm att tvätta, som Kardborre och päls är väl avlägsnade på sidan. I allmänhet är vi mycket glada över att vi köpte det !!! Ta inte ångra det !!!

Bara tjock nog men super bra :)!
3 Gillar

Den passar perfekt under min Wintec 17 "och lyfter bra. Å andra sidan är den så tjock att den inte" plattas "när sadeln och ryttaren kommer på, så du kommer till sidan mycket snabbt :) Men det gör vad det borde, och det går bra;)

1 Gillar

Härlig mjuk känsla avtagbar lock som enkelt kan monteras på hästar bakom vilken sadel som helst. Bara nackdelen var att min omkrets inte skulle fästas. Så länge du har en omkrets som fästs halvvägs upp i remmarna på båda sidor bör den passa bra.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.