SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

LeMieux halvpad med fårskinn

Produkt-ID: 992413

kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux halvpad med fårskinn
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
LeMieux halvpad med fårskinn
kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
LeMieux halvpad med fårskinn
kr 1.190,00
LeMieux Comfort grimma
kr 229,00
LeMieux halvpad med fårskinn
Beskrivning

Beskrivning

Egenskaper:


  • 100 % naturlig australisk Merino-fårskinn med design med luftig ryggrad och hög manke för att lindra trycket på ryggraden och främja luftflödet
  • Kan användas med alla sadelmodeller, antingen ovanpå ett slätt schabrak eller direkt på hästens rygg
  • Hål framtill för enkel användning med alla LeMieux schabrak med D-ring

Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lemieux stötdämpare
1 Gillar

Stötdämpare av mycket god kvalitet med Toupee levererad .. mycket tillhandahållen jämn. Det enda problemet är för mig att fåren är för tjocka (åtminstone initialt för att se med tiden). Längden på chocken i storlek M (och sadelstorlek 17,5) gifter sig med mattans kanter och därför får fåren ut något framåt och bakåt. Jag skulle råda mot att ta samma sak för en 18 '' Jag tror att M kommer att räcka.

Storlek: Normal
Fantastiskt lammskinn
3 Gillar

Jag köpte den här dynen för en isländsk häst. Storleken M passar perfekt för en sadel på 17,5-18 tum. På grund av den så kallade ryggradskanalen skjuter inte dynan sadeln och lämnar tillräckligt med utrymme för musklerna. Glider inte under ridning. Jag var särskilt glad över att ha åkt, hur varm och avslappnad ryggen på min häst var!

Storlek: Normal
problem
1 Gillar

OBS, jag noterar ett problem i överensstämmelse med de föreslagna färgerna och bilderna som föreslagits ... Hoppas att min kommer i rätt färg ...

Storlek: Normal
goutiere
2 Gillar

Hej, Finns det en rännan till denna spjäll? Hälsningar Manon

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.