Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo*
Hämta koden

LeMieux halvpad med fårskinn

Produkt-ID: 992413

kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux halvpad med fårskinn
Beskrivning

Beskrivning

Egenskaper:


  • 100 % naturlig australisk Merino-fårskinn med design med luftig ryggrad och hög manke för att lindra trycket på ryggraden och främja luftflödet
  • Kan användas med alla sadelmodeller, antingen ovanpå ett slätt schabrak eller direkt på hästens rygg
  • Hål framtill för enkel användning med alla LeMieux schabrak med D-ring

Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Tolles Lammfellpad
3 Gillar

Ich habe dieses Pad für ein Islandpferd gekauft. Die Größe M passt für einen 17,5-18 Zoll Sattel hervorragend. Durch den sogenannten Wirbelkanal drückt das Pad mit dem Sattel nicht und lässt genug Raum für die Muskulatur. Rutscht nicht während des Reitens. Ich war besonders nach dem Reiten begeistert, wie warm und entspannt der Rücken meines Pferdes war!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.