LeMieux Pro-Sorb halvpadd med fårskinn

kr 1.349,00
Priset inkluderar moms
White/Natural LeMieux Pro-Sorb halvpadd med fårskinn lemieux
Brun/Brun LeMieux Pro-Sorb halvpadd med fårskinn lemieux
Black/Natural LeMieux Pro-Sorb halvpadd med fårskinn lemieux
Svart/Svart LeMieux Pro-Sorb halvpadd med fårskinn lemieux
Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 5 dagar extra leveranstid.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 500 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Pro-Sorb-systemet erbjuder en unik kombination - alla fördelarna med en halvpadd med lyxigt Merino-fårskinn med möjligheten att justera passform och balans. Med denna halvpadd behöver du inga ytterligare upphöjande paddar i gel och skum, som ofta kan glida och vara svåra att placera exakt. Pro-Sorb ger dig flera alternativ i en produkt.
Minneskumpaddar glider lätt under fårskinnet. Dessa inlägg täcker de viktigaste viktbärande områden med extra absorption och vaddering.
Använd som en upphöjande padd fram- eller baktill på sadeln. Inlägg i storlekarna 9 mm och 13 mm för mer exakta justeringar.
Flexibilitet för att justera efter hästens form eller för olika sadlar, särskilt användbart om flera hästar har samma sadel.
Pro-Sorb har en nätt, låg profil, vilken undviker en förvrängning av sadelpassningen om endast extra vaddering krävs. Den fuktspridande effekten av fårskinn, och dess andasfunktion, tillsammans med de lätta skuminläggen säkerställer minimal värme- och svettuppbyggnad. Set med 4 stycken 13 mm inlägg ingår. (9 mm finns också som ytterligare alternativ).


Produkt-ID: 314289

Läs recensioner:

LeMieux Pro-Sorb halvpadd med fårskinn