Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

LeMieux Pro-Sorb pad

Produkt-ID: 313520

kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux Pro-Sorb pad
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Pro-Sorb pad
Beskrivning

Beskrivning

Enkel och smidig lösning för sadeljustering. Sadelpaddar används för att höja sadeln fram- eller baktill, för att korrigera bilateral obalans eller för att helt enkelt lägga ytterligare ett stötdämpande lager mellan häst och sadel. Stötdämpande inlägg gör att du flexibelt kan justera padden.


Teknisk beskrivning:


Innehåller en uppsättning av fyra 13mm insatskuddar och uppsättning av fyra 9mm pads.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Korrektionspad
1 Gillar

När jag beställde va det en annan bild.. Alltså inte en bild på hur den tydligen såg ut.. Bilden föreställde en korrektionspad med fårull.. Annars funkar den bra men dock inte vad jag trodde att jag beställde.

Klasse Ausgleichpad
1 Gillar

Da mein junger Wallach noch relativ ungleich bemuskelt ist, aber der Sattel nicht auf die schiefe angepasst werden soll, suchte ich ein Pad was minimale Veränderungen möglich macht. Das Pad wird mit vier dünnen und vier etwas dickeren Einlagen geliefert, das das anpassen sehr einfach macht. Das Pad kann mit jeder Art von Schabracken kombiniert werden und mit den Sattelstrupfen optimal befestigt werden. Daduch ist das verrutschen oder nicht optimalen auskammern gar nicht mehr möglich. Nach knapp vier Wochen Benutzung sieht man schon den positiven Effekt und bald können die Einlagen wieder raus genommen werden. TOP!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.