Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Shires helt fodrad sadelpad

Produkt-ID: 318671

kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
Shires helt fodrad sadelpad
Välj storlek Storleksguide
Shires helt fodrad sadelpad
kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Shires helt fodrad sadelpad
Beskrivning

Beskrivning

Denna sadelpad är idealisk för extra nära benkontakt utan kompromiss på komfort. Med rymlig passform vid manken för att förhindra tryck, snygg quiltad design och sadelremmar. Denna quiltade sadelpad har syntetisk ull som inte bara ger ett extra mjukt och smidigt lager mellan hästen och sadeln, utan ökar också kraftigt luftflödet för att hålla värmen och fuktnivån nere.


Tvättråd:


Enkel att tvätta och torka.


Genomsnittligt betyg
3.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra
0 Gillar

Formen och storleken är väldigt bra men peruken är inte alls samma färg som bilden, den är väldigt vit i verkligheten vilket ger en konstig bomullseffekt

Storlek: Normal
Great!
2 Gillar

Super stötdämpare till ett överkomligt pris Bara litet fel det är mycket svårt att rengöra

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.