Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze rumpvärmare

Produkt-ID: 14828

kr 169,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze rumpvärmare
Beskrivning

Beskrivning

Varm och skön rumpvärmare av fleece som håller sadelns säte varmt på kalla vinterdagar. Fästes enkelt med resår.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Salovertrekk / sätesuppvärmning
3 Gillar

Super läckra på kalla dagar. Ett MÅSTE om du vill förhindra blåskatarr .... :) Bekvämt och varmt.

3 Gillar

Sittdynan passar bra, håller rumpan på åkarna fin och varm och är enkel att installera. Liten men: för min Wintec-sadel passar inte hörnen på framsidan :( Detta får mig att flytta upp dynan alltid och sedan måste jag plocka den på hästen igen. För min ponny inget problem, som lämnar tålamod, med nervös Jag kunde föreställa mig hästar men svårt.

Fantastiskt varmt fall för promenader
2 Gillar

Jag köpte för promenader på vintern i skogen, åkrar. Stor täckning, helt motiverad! Det är ett litet missförhållande i formen på öronen framför med sadlarnas vingar, på vilka de ska bäras, men detta är inte ett problem, allt håller sig väl. Om hästen är lång kan det vara lite obekvämt att sitta ner på marken, som locket glider naturligt. Bättre att sitta ner från bänken i det här fallet. Trots att det är fuskepäls är locket VÄLT tjockt och varmt, bara frälsning i kylan!

1 Gillar

Super vackert Horze sadelfilt, sätesvärmare. Mycket lämplig för de kommande vinterturerna.

1 Gillar

Mycket mjuk sitthud av mycket god kvalitet. Tyvärr för min 16-tums sadel för stor, därför måste jag skicka tillbaka den. Jag tror dock att du inte kan fixa pälsen så bra. För mig glider det lite.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.