Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze seat-saver

Produkt-ID: 17628

kr 579,00
(Priset inkluderar moms)
Horze seat-saver
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze seat-saver
Beskrivning

Beskrivning

Seat-saver av gel. Enkel att fästa med kardborreremmar. Stötdämpande och bekväm.


Teknisk beskrivning:


Material: Gel med PU-överdrag.


Genomsnittligt betyg
2.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

livräddare!
1 Gillar

min hästsadel är en mardröm och åka in, eller var! Sadeln är skräddarsydd och är otroligt hård i sätet. Jag bestämde mig för att leta efter el gelpad eller något liknande. tror att jag har haft 3, men den här är definitivt den bästa jag har haft, nu skadar jag inte rumpan längre när jag rider! älskar det, helt enkelt!

Passar inte 17 "
0 Gillar

Försökte hoppa, kombinationsruta och dressursadel och bryr sig inte om någon av dem. Fin kvalitet, men vanvittigt dålig passform.

Säddsparare
0 Gillar

Är styv och passar inte i form till min dressursadel i form, och tänker att den kommer att slitna ganska snabbt. Den gamla modellen passade mina sadlar fint och var mer bekväm att sitta i, vilket gav känslan av en mjukare plats.

Ponnistorlek
0 Gillar

Sadeltoppen är för liten för min plats 17 '. Det bör klargöras att det är för ponnysadlar. Synd för det är riktigt bekvämt ...

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.