Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

EquiSafety hundtäcke L

Produkt-ID: 309071

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
EquiSafety hundtäcke L
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
EquiSafety hundtäcke L
Beskrivning

Beskrivning

Tillverkat av vattentätt, slitstarkt tyg, utmärkt för hundar som tycker om att springa genom buskar och tistlar. Fodrat med ett varmt, mysigt quiltat foder.Vi har utformat täcket så att det håller hundens bröst torrt och rent från lera, justerbart runt halsen med bekväm resår och ett kroppsband som är justerbart runt magen.Reflekterande 2,5 cm EN471-band på sidorna och en liten ficka för belöningsgodis.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket användbart för hunden att ses av bilister
0 Gillar

Lätt lock, väl vattentätt och särskilt mycket effektivt i gult för att signalera hunden till bilister. Var uppmärksam på storleken (L är den engelska storleken 22 i cm är inte större än 55) vilket inte är särskilt generöst. Det är synd att inte föreslå den befintliga maximala och maximala storleken hos tillverkaren, XL (26 engelska så ungefär 65 cm) som skulle vara bättre lämpade för stora hundar men aldrig till mycket stora hundar.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.