Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Safety Gear reflexjacka för hund

Produkt-ID: D2926

kr 103,20
kr 169,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Safety Gear reflexjacka för hund
Beskrivning

Beskrivning

Reflexväst för din hund. Enkel att fästa med kardborreknäppning vid hals och buk. Med trendigt, reflekterande tasstryck. Färg: gul.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Riktigt bra shopping! Med tiden, dock etiketterna försämras ganska mycket, så jag tänker att förnya det. Tassmönstret känns också lite trött.

Reflekterande väst liten hund
0 Gillar

Passar perfekt. Lätt att använda, lätt att ta på verkade bra i mörkret. Kanske lite dåligt i sömmarna men jag köpte två.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.