Köp prisvärda säkerhetsvästar nu | horze.se
Säkerhet kan vara snyggt!
30% Rabatt på ridhjälmar från Horze
Säkerhetsvästar

Säkerhetsvästar

Säkerhetsvästar är nödvändigt inom fälttävlan. En skyddande säkerhetsväst för komfort och säkerhet kan förhindra skador vid eventuella fall under fälttävlan eller turridning.
10 artiklar

Vanliga frågor om Säkerhetsvästar

Säkerhetsvästen måste i alla fall passa perfekt. Om den är för stor och sitter mycket löst kan den inte fylla sin skyddsfunktion eller endast i begränsad utsträckning. En för liten säkerhetsväst stör dig i onödan eller orsakar tryckpunkter och skav eller till och med smärta.

Moderna skyddsvästar har olika inställningsmöjligheter, i axel- och bröstområdet, på sidorna eller till och med på ryggen. Med hjälp av storlekstabellen kan du välja dem enligt din kroppsstorlek och justera dem med hjälp av justeringsalternativen. Skyddsvästen måste sitta tajt och utan glipor runt kroppen för att ge ett bra skydd.

Om du letar efter en säkerhetsväst kommer du snabbt att märka att det finns tre olika kategorier, den så kallade nivån: Nivå I, II och III. Dessa kategorier beror på vilken skyddsfunktion som skyddsvästen kan utföra. Nivå I är den lägsta skyddsnivån och dessa västar är lätta och tunna och ger endast ett grundläggande skydd.

Nivå II-säkerhetsvästarna har lite mer stoppning och är inte för omfattande, men de ger inte heller något större skydd. De rekommenderas om du måste hantera mindre riskfyllda situationer.

Nivå III-säkerhetsvästen ger det bästa skyddet, med mycket stötdämpande vaddering och inlägg för att skydda rygg och bröstkorg även vid ett fall från hästen.

Köp Säkerhetsvästar på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Säkerhetsvästar på horze.se nu!

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning