Säkerhetsvästar för barn

Säkerhetsvästar för barn

Säkerhetsvästar för barn är ett viktigt skydd för ditt barn vid fall. Ge dig själv lite sinnesro genom att utrusta ditt barn med en av våra högkvalitativa säkerhetstestade ridvästar.
10 artiklar

Köp Säkerhetsvästar för barn på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Säkerhetsvästar är ett måste för alla aktiva unga ryttare.

Hjälp till att skydda ditt barn mot fall och olyckor med en säkerhetsväst från Horze. Extra vaddering och stötdämpning ökar säkerheten för det aktiva barnet vid eventuella fall. Låt vetskapen om att du har gjort ditt bästa för att skydda ditt barn mot alvarliga olyckor lugna nerverna. Horze säkerhetsvästar är tillverkade av slitstark textil med andasfunktion och flera lager vaddering och skydd. Det flexibla, justerbara skalet på dessa kvalitetsvästar följer ryttarens rörelser och ger ökat skydd med rörelsefrihet för att inte störa ridningen.

Skydda juniorryttaren med en stötdämpande ridväst.

Justerbara västar med flexibla paneler ger ökat stöd utan att hindra rörelsefriheten. Våra säkerhetstestade ridvästar dämpar stötar vid eventuella fall och kan skydda ditt barn mot skador. Välj en säkerhetstestad ridväst för ökat skydd under ridningen.Textil med andasfunktion och extra flexibilitet gör Horze ridvästar perfekta som extra skydd under fälttävlan eller hoppning.