Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Säkerhetsvästar för barn

Säkerhetsvästar för barn är ett viktigt skydd för ditt barn vid fall och för extra skydd i allmänhet. Du kan själv också slappna av lättare när du vet att ditt barn har säkerhetsväst på sig.

Dina filter:
14 artiklar

Säkerhetsvästar för barn är ett måste för alla aktiva unga ryttare.

Hjälp till att skydda ditt barn mot fall och olyckor med en säkerhetsväst från Horze. Extra vaddering och stötdämpning ökar säkerheten för det aktiva barnet vid eventuella fall. Låt vetskapen om att du har gjort ditt bästa för att skydda ditt barn mot farliga olyckor lugna nerverna. Horze säkerhetsvästar är tillverkade av slitstark textil med andasfunktion och flera lager vaddering och skydd. Det flexibla, justerbara skalet på dessa kvalitetsvästar följer ryttarens rörelser och ger ökat skydd med rörelsefrihet för att inte störa ridningen.

Skydda barnryttaren med Horze säkerhetsvästs stötdämpande stoppning och skumplattor.

Justerbara västar med flexibla paneler ger ökat stöd utan att hindra rörelsefriheten. Våra säkerhetsvästar dämpar stötar vid eventuella fall och kan skydda ditt barn mot skador. Välj en säkerhetsväst för vilken ryttare som helst för ökat skydd under ridningen.Textil med andasfunktion och extra flexibilitet gör Horze säkerhetsvästar perfekta som extra skydd under fälttävlan eller hoppning.