Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Harry's Horse Bodyprotector 4Safe senior

Produkt-ID: 308903

kr 1.349,00
(Priset inkluderar moms)
Harry's Horse Bodyprotector 4Safe senior
Välj storlek Storleksguide
Storleksguide
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Harry's Horse Bodyprotector 4Safe senior
Beskrivning

Beskrivning

Standard EN 13158:2009 klass 3, vilket betyder att säkerhetsvästen är lämplig för alla officiella tävlingar. Knäppning på axlar och bröst med starka kardborreband, lätt att justera. Fodret av skumblock säkerställer ventilation och optimal passform. Utrustad med reflexkantband och dragkedja framtill.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Toppenbra!
0 Gillar

En bra väst som går lätt att reglera för bra passform beroende på vad man har under väsyen. Bra dragkedja med paddat skydd mot kroppen. Bra med dragkedjan som gör den lätt att ta på och av.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.