Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Horze Jason skyddsväst, vuxen

Produkt-ID: 37048

kr 1.490,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Jason skyddsväst, vuxen
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Jason skyddsväst, vuxen
Beskrivning

Beskrivning

Säkerhetsväst för vuxna Justerbar vid axlar och sidor med kardborreknäppning. Blixtlås fram. Ca 80 små bitar som följer kroppens rörelser för extra komfort. CE EN13158


Teknisk beskrivning:


Material:: 100% polyester.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

1 Gillar

Riktigt bra väst! Bra för kroppsrörelse och bekvämt att bära, jag tycker inte om något dåligt att säga. Är också snygg! :)

Topp ridväst
0 Gillar

För att köra säkert behöver du en vägjacka som passar bra som är extra säker! Om du letar efter en som denna passar den här ridvästen perfekt, är bekväm och du kan justera den. Super kvalitet. Normalt tycker jag inte riktigt om cardigans eftersom de är fula men den här är också väldigt modern med flaggorna och den blå blixtlåset. Tvivlar inte på att detta verkligen rekommenderas! Jag har haft det ett tag nu och det ser fortfarande lika bra ut som nytt! Jag är mycket nöjd med detta !!!

Hej
0 Gillar

Jag tycker den är slittålig vilket är bra men den är dock lite klumpig

Super säkerhetsväst!
0 Gillar

Den här är otroligt bra! Köpte det för sex månader sedan och har använt det ofta sedan dess. Det är väldigt bekvämt oavsett vad du åker. I dressyr kan det vara lite långt, men då kan du fälla tillbaka skyddet! Super nöjd!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.