Spara 12 % på våra 25 bästa bästsäljande julklappar! *
Spara nu
-30%

Horze säkerhetsväst, unisex

Produkt-ID: 37033

kr 833,00
kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze säkerhetsväst, unisex
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze säkerhetsväst, unisex
kr 833,00
kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze säkerhetsväst, unisex
Beskrivning

Beskrivning

Lätt och behaglig säkerhetsväst med nytt fräscht utseende och reflexpasspoal. med skum som formar sig efter kroppen när den kommer i kontakt med kroppsvärme. Kardborrknäppning vid axlarna och midjan. Avtagbart skydd. Beta 3 standard och EN-13158-certifierad.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Säkerhetsväst unisex
0 Gillar

Snygg i utseende men det är en säkerhetsväst. Mysig och välpassad när man köper rätt storlek (det är viktigt att titta på västens dimensioner). Det enda minus är att vuxen S-storlek är den minsta storleken för en vuxen och det finns ingen xs-storlek tillgänglig! Men med kardborrfästet kan du sitta bra.

Skyddsväst ...
0 Gillar

den här skyddande västen är mycket bra, den skyddar ryggraden och ryggen för inte länge sedan jag faller från en häst på 1m75 som är mycket hög och jag faller på ryggen och han väldigt mycket väl skyddad. Idag är jag ingen skada, ingenting !! TACK SKYDDSVEST. Köp det - det är bara fantastiskt.

Mycket bra, solid
0 Gillar

Denna väst är mycket bra, lite för stor men det spelar ingen roll eftersom det fortfarande kommer att vara om några år. Jag har inte fallit än men jag skriver verkligen hårt på ryggen med och jag känner absolut ingenting! Jag råder dig att köpa den. Och dessutom är det inte en fråga som är svår.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.