Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze Titan Vuxen säkerhetsväst

Produkt-ID: 37058

kr 1.299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Titan Vuxen säkerhetsväst
Beskrivning

Beskrivning

Rid med säkerhet och tillförsikt i denna säkerhetsväst.


Kroppsskydd är ett måste för alla aktiva ryttare. Säkerhetsvästen är obligatorisk vid tävling men precis lika viktig när du rider ut i skogen. Denna väst ger ett gott skydd samtidigt som den är flexibel nog för att ge ryttaren god rörelsefrihet i sadeln. Säkerhetsvästen absorberar stötar och skydda mot skador om du ramlar av eller ni går omkull. En säker, godkänd säkerhetsväst för användning vid all ridning.


Egenskaper:


  • Säkerhetsväst av hög kvalitet Justerbara sidor för att passa alla kroppstyper
  • Massor av rörelsefrihet
  • Snygg och smickrande design
  • Godkänd för tävling
  • EN 13158: 2000- certifiering

Teknisk beskrivning:


Ytterskal: 100 % nylon. Innerfoder: 80 % nylon, 20 % lycra polyester.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra kroppsskydd!
3 Gillar

Efter att ha provat olika kroppsskyddare är detta det enda jag tycker är bra. Eftersom det är ett lager i hela jackan känns det inte lika skrymmande som andra i denna prisklass (jag kunde knappast röra, än mindre rida, i den vanliga lindningen runt de främre stilarna). Spetsarna på sidan gör att det blir MYCKET bättre passform eftersom du inte kan göra det konturerat för att passa din kroppsform i stället för den kvadratiska formen på andra skydd som var för snäva runt framsidan och som kan passa en handväska under botten av jacka! Massor av fri enkel rörelse som inte hindrar ridning på något sätt.

Bättre än rassäker
2 Gillar

Mycket bra passform för både ridning och ridning. Klaffen på baksidan kan lutas upp och förbli uppe. Mycket bra om du använder den för bilkörning och känner att den blir lite lång. Bra justerbarhet och mycket bekväm att släppa kardborrband.

DAGSÄKERHET
2 Gillar

Bästa väst hittills! Inte för hårt på marken men ändå tätt. Stort plus på dragkedjan! ☺

Inte vad du tycker
2 Gillar

Beställde den förväntar sig ett billigt kroppsskydd jag kunde tävla i. Mycket till min besvikelse var det beta 2000 och på annonsen sa det beta 2009. Så inte bra att tävla i

jag rekommenderar
1 Gillar

Lätt och bekväm väst. En väldigt kroppsflyttande modell, ser inte ut som en "rustning".

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.