Spara 10 % på din nästa order över 800 kr!*
Hämta koden

Horslyx Respiratory Mini, 650g

Produkt-ID: 300627

kr 129,00
(Priset inkluderar moms)
Horslyx Respiratory Mini, 650g
Välj storlek Storleksguide
Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horslyx Respiratory Mini, 650g
Beskrivning

Beskrivning

Respiratory Horslyx stöder friska andningsorgan, kompenserar näringsbrister i foder och bete och främjar naturlig, långsam utfodring.


Mentol, eukalyptus och anis hjälper till att hålla luftvägarna fria från slem, vilket minskar påfrestningar och gör det lättare för hästen att andas samt reducerar stress. C-vitamin, E-vitamin och selen är kraftfulla antioxidanter som hjälper till att stötta och upprätthålla ett starkt immunförsvar som maximerar hästens naturliga förmåga att bibehålla en god lungfunktion. Horslyx högkvalitativa mix av vitaminer, mineraler och spårämnen kompletteras även med generösa mängder av kelaterad koppar och zink.


Egenskaper:


  • Mentol, eukalyptus och anis stöder friska andningsorgan
  • Horslyx högkvalitativa mix av vitaminer, mineraler och spårämnen
  • Kraftfulla antioxidanter, E-vitamin och selen, för ett starkt immunförsvar
  • Kelaterad koppar och zink för att förbättra upptaget av mineraler
  • Biotin, zink och metionin för friska hovar
  • Hög andel olja för frisk hud och päls

Teknisk beskrivning:


Stöd och underhåll för friska luftvägar.Stöder luftvägarna hos hästar som tävlar och utför hårt eller snabbt arbete regelbundet.Utformad för att kompensera näringsbrister i foder och bete.Minskar enformighet och stress.Väderbeständig – kan användas i stall och på fält.Välsmakande slicksten som inte behöver blandas med annat foder.


Användning:


Riktlinjer för utfodring:För att uppnå optimal, kostnadseffektiv nytta av din Horslyx rekommenderar vi gradvis introduktion i hästens diet. När din häst har accepterat Horslyx som en del av den dagliga rutinen kan fri tillgång tillåtas. När du introducerar Horslyx kan det vara nödvändigt att övervaka hästens konsumtion. Med obegränsad tillgång kan vissa hästar äta mer än den rekommenderade mängden. Då kan det vara nödvändigt att begränsa tillgången till Horslyx.STORLEKEN PÅ DJURET INTAGSNORM:Ponny 300 kg, 200 g per dag.Hast 500 kg, 250 g per dag.Stor hast 700 kg, 300 g per dag.Horslyx är avsett för utfodring vid sidan av grovfoder (gräs/hö/hösilage). Din häst bör helst ha fri tillgång till grovfoder . Vi rekommenderar att din häst/ponny aldrig ska lämnas utan foder mer än 4 timmar och inte längre än 1 timme om den är i arbete.För hästar med högre energibehov kan Horslyx användas tillsammans med spannmålsfoder och kaloririkt fiberfoder.Intaget kan variera beroende på arbetsbelastning, djurets storlek, kvalitet och mängd på de foder som ges.Låt alltid din häst ha tillgång till rent, friskt vatten.Hur tilldela Horslyx:Så här ger du Horslyx Vi rekommenderar följande metoder vid utfodring med Horslyx...80 kg Horslyx är idealisk för hästgrupper i hage.15 kg Horslyx är avsett att användas i stallet och hagen tillsammans med Horslyx 15 kg-hållare.5 kg Horslyx är avsett att användas i stallet, hagen och transportvagnen tillsammans med Horslyx 5 kg-hållare.650 g Mini Horslyx är avsett att ges för hand.Ställ alltid ut minst två byttor av Horslyx när det finns fler än en häst i gruppen för att undvika att de kivas om det.Lämplighet:Lämplig för alla hästar och ponnyer oavsett ålder, ras och arbetsbelastning.Lämplig för hästar och ponnyer med anlag för fång när det introduceras på rätt sätt.Observera att om en häst eller ponny ges begränsade fodergivor bör även tillgången till Horslyx begränsas för att undvika överkonsumtion. Mer information om hästar och ponnyer med fång finns i avsnittet ”Orolig för socker” och ”Orolig för fång”.Att ge din häst Horslyx har liten eller ingen effekt på hästens energinivå förutsatt att det rekommenderade intaget följs.INNEHÅLLER KOPPAR – FÅR INTE GES TILL FÅR.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

super!
1 Gillar

Mein Pony war es vorher fremd, aber ich habe ihn jeden Tag probieren lassen. Er hat einmal dran geleckt und fing dann nur an zu Flehmen. Ein paar Tage später fand er es aber genauso toll, wie die anderen Pferde. Es steht nicht ständig zur Verfügung für ihn, sondern halt nur nach der Arbeit als "Leckerli". Bei einem Pferd, mit erschwerter Atmung, löste sich der Schleim und er hustete dadurch wirklich besser ab.

Blir lett rennende
0 Gillar

Flott produt hvor man får mye for pengene. En sånn boks holder lenge. Eneste ulempe er hvis man har brut den og så lar den ligge en god stund (noen dager til en uke ) uten å bruke den blir den lett veldig klisete og rennende, men som sagt, for meg som bruker den veldig ofte er den super!!