Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

Keratex Coconut Oil Hoof Balm 400 g

Produkt-ID: 316259

kr 259,00
(Priset inkluderar moms)
Keratex Coconut Oil Hoof Balm 400 g
Välj storlek Storleksguide
Keratex Coconut Oil Hoof Balm 400 g
kr 259,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Keratex Coconut Oil Hoof Balm 400 g

Beskrivning

Denna mycket eftertraktade premiumblandning av kokosolja, bivax och Tea tree-olja skyddar och vårdar hästens hov, och ger en otroligt glansig finish med alla fördelar av naturliga oljor och vaxer som näring och andasfunktion.
Detta team av lyxigt rika ingredienser arbetar tillsammans för att vårda och skydda med en glansig finish med andasfunktion.
Innehåller bivax för naturens glans! Bivax ger hovarna en härlig lyster och tillräckligt klistrande effekt för att kokosoljan ska göra sin goda nytta. Tea tree-olja har naturligt renande och sammandragande egenskaper.
Finns i klart och svart för bästa utseende och färgdjup.
Lanserades den 22 Januari 2017, vann ett pris för innovation följande dag vid den prestigefyllda BETA International Trade Show och finns nu i butiker och online!


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.