Köp Keratex Hoof Hardener 250 ml | horze.se

Hoof Hardener 250 ml

kr 469,00
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: MIDWEEK
Kopiera koden: MIDWEEK
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.04.2021.
Keratex Hoof Hardener 250 ml
Keratex Hoof Hardener 250 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Keratex Hoof Hardener 250 ml
Beskrivning

Beskrivning

Keratex Hoof Hardener formula är patenterad och innehåller en unik flexibel ingrediens samt en härdare, vilka gör denna produkt perfekt för att skydda din häst från spröda och spruckna hovar, mjuka eller försvagade hovar, mjuk, känslig eller tunn sula, upprepade tappskor, övergång till barfota, annan hovskada.
Keratex Hoof Hardener stärker och skyddar skodda och oskodda hovar, återställer känsliga sulor och förhindrar att befintliga sprickor blir större.
Det fungerar genom tvärbindning av keratiner och proteiner inom den interna strukturen av hoven, vilket gör hoven starkare från insidan och ut. Eftersom den absorberas in i hoven, "lossnar" den inte ute i hagen utan fortsätter att verka i hoven oavsett väder eller förhållanden i hagen.
När produkten först blev tillgänglig för hästägare år 1990, var det den första produkten i sitt slag, och Keratex Hoof Hardener har påvisat förbättra hovkvalitet vid både kort och lång tids användning. Keratex Hoof Hardener är tillåten att använda vid tävling, och rekommenderas av veterinärer och hovslagare över hela världen, inklusive OS-hovslagaren Ian Hughes.
Framröstad som Product of the Year och Editor´s Choice vid flera tillfällen av USA:s mest prestigefyllda amerikanska ryttarmagasin, Horse Journal, är denna mycket hyllade produkt ofta omskriven i många av världens hästtidningar och igenkänd inom industrin, bland hovslagare och veterinärer som en ledande produkt inom sitt område.


Teknisk beskrivning:


En 250 ml flaska varar i cirka tre månader.
Finns i 250 ml flaskor med applikationsborste.


Produkt-ID: 316266

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
4.7 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Köp också
kr 39,00 kr 45,00

Totalpris:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning