Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Keratex Hoof Hardener 250 ml

Produkt-ID: 316266

kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Keratex Hoof Hardener 250 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Keratex Hoof Hardener 250 ml
Beskrivning

Beskrivning

Keratex Hoof Hardener formula är patenterad och innehåller en unik flexibel ingrediens samt en härdare, vilka gör denna produkt perfekt för att skydda din häst från spröda och spruckna hovar, mjuka eller försvagade hovar, mjuk, känslig eller tunn sula, upprepade tappskor, övergång till barfota, annan hovskada.
Keratex Hoof Hardener stärker och skyddar skodda och oskodda hovar, återställer känsliga sulor och förhindrar att befintliga sprickor blir större.
Det fungerar genom tvärbindning av keratiner och proteiner inom den interna strukturen av hoven, vilket gör hoven starkare från insidan och ut. Eftersom den absorberas in i hoven, "lossnar" den inte ute i hagen utan fortsätter att verka i hoven oavsett väder eller förhållanden i hagen.
När produkten först blev tillgänglig för hästägare år 1990, var det den första produkten i sitt slag, och Keratex Hoof Hardener har påvisat förbättra hovkvalitet vid både kort och lång tids användning. Keratex Hoof Hardener är tillåten att använda vid tävling, och rekommenderas av veterinärer och hovslagare över hela världen, inklusive OS-hovslagaren Ian Hughes.
Framröstad som Product of the Year och Editor´s Choice vid flera tillfällen av USA:s mest prestigefyllda amerikanska ryttarmagasin, Horse Journal, är denna mycket hyllade produkt ofta omskriven i många av världens hästtidningar och igenkänd inom industrin, bland hovslagare och veterinärer som en ledande produkt inom sitt område.


Teknisk beskrivning:


En 250 ml flaska varar i cirka tre månader.
Finns i 250 ml flaskor med applikationsborste.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Keratex
0 Gillar

Produkten är mycket bra. Kan appliceras super och är relativt ekonomiskt. Eftersom vi använde det finns hästskorna fortfarande på hästen. Det hjälper också mot kämpa. Mitt val.

Bra
0 Gillar

Riktigt bra produkt som som hjälper min hästs tunna känsliga sulor massor

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.