Keratex Hoof Putty 200 g

kr 289,00
Priset inkluderar moms
15 % rabatt på din beställning
Kopiera koden: FIRSTLOVE
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 20.09.2021.
Storleksguide
Frakt
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 499 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Keratex Hoof Putty är bra för att reparera hål i hovens sula.
Särskilt användbar när hästen återhämtar sig efter hovböld, inflammation eller hovseparation.


Egenskaper:


  • Produkten kan användas på följande sätt:
  • För att täppa ett litet, oinfekterat punkteringshål efter noggrann desinficering av området, så att du kan släppa ut hästen direkt eftersom det inte krävs ett grötomslag.
  • För att täppa ett hål efter att en hovböld rensats och dränerats, efter noggrann desinficering av området, och du kan släppa ut din häst direkt eftersom det inte krävs ett grötomslag.
  • Hovslagare använder den ofta som en ytterligare stötdämpare när den används mellan en sula och strålen hos ponnyer med fångrelaterade problem

Teknisk beskrivning:


Finns i 200 g burk.


Användning:


Använd genom att ta det klistriga kittet i rengjorda händer och tryck in i håligheten tills du har täppt igen noggrant för bästa resultat. Keratex Hoof Putty är ett semi-permanent vax som tätar och stabiliserar hovseparation, plus att det förhindrar att grus, lera och skräp fastnar upp i hålet och skada återhämtningsprocessen. Den klistriga fyllningsblandningen är också desinficerande, vilket gör den perfekt till återhämtning efter inflammation, bölder och håligheter.
Observera att Putty är hårt i burken men mjuknar i dina händer så att du kan forma det som du önskar.


Produkt-ID: 316269

Läs recensioner:

Keratex Hoof Putty 200 g