Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Keratex Nail Hole Damage Repair 200 ml

Produkt-ID: 316273

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Keratex Nail Hole Damage Repair 200 ml
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Keratex Nail Hole Damage Repair 200 ml
Beskrivning

Beskrivning

Keratex Nail Hole Damage Repair är ett måste i ryktväskan. Med hjälp av specialdesignat precisionsmunstycke sprutar du lätt in vätskan i nya, gamla eller igenpluggade sömhål, för snabb rengöring och reparation. När du spolar sömhålen med vätskan, rengörs och härdas hålet runt om, och sömhålen återfår en kvalitet som i nyskick. Denna produkt är mycket effektiv på hovar som påverkas hårt kring nya och gamla sömhål.


Teknisk beskrivning:


Keratex Nail Hole Damage Repair finns i 200 ml pressbar flaska.


Genomsnittligt betyg
1.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

besviken
0 Gillar

Hej, jag har just fått min beställning och jag får en flaska med locket för att skruva loss! Trippelförpackningen var därför värdelös. Jag har inte råd att återvända. Jag behövde verkligen produkten för foten på mitt sto, så jag kommer att använda produkten som inte har flödat in i påsen. Men jag är absolut inte nöjd med det mottagna paketet!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.