Köp Trikem Radicin Hovkräm, 750 ml | horze.se

Trikem Radicin Hovkräm, 750 ml

kr 237,15
kr 279,00
Priset inkluderar moms
Erbjudandet upphör om 3 Dagar
Spara 10% med koden: MIDWEEK
Kopiera koden: MIDWEEK
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.04.2021.
Trikem Radicin Hovkräm, 750 ml
Trikem Radicin Hovkräm, 750 ml
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 2 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Trikem Radicin Hovkräm, 750 ml
Beskrivning

Beskrivning

Med 15% Bivax direkt från kupan RADICIN HovPasta15 - är en smidig hovpasta med enbart naturliga råvaror och extra hög halt av bivax - direkt från kupan. Ger en mycket smidig och mjuk pasta som är lätt att pensla på hoven utan att kladda. RADICIN HovPasta15 - har stor förmåga att blockera fukttransport. Bevarar hovens naturliga fuktighet och smidighet oavsett årstid och väderlek. Stabil hovstatus uppskattas av din hovslagare för bästa möjlighet att göra ett bra arbete. Rapsoljan i RADICIN HovPasta15 har hög halt av enkelomättade fettsyror och hög inträngningsförmåga. Även berikad med den starka antioxidanten E-vitamin.


ANVÄNDNING


För vård av hästens hovar. Pensla eller stryk med en svamp på utsidan av en ren och yttorr hov. Lätt att applicera. Kladdar inte. Behandla max 3 ggr i veckan. Används inte på sulan eller strålen.

INNEHÅLL


  • Rapsolja
  • Bivax
  • Emulgator
  • E-vitamin

Produkt-ID: 25264

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning